doppen.JPG

Stap in bij..... Team Wijnne...

Ben je klaar met dezelfde oude routine? Klaar om te schakelen en je carrriere te versnellen? Zoek niet verder! Wij zijn Bosch Car Service Autobedrijf Wijnne, een toonaangevende uiversele speler in de autobranche met vestigingen in Nijmegen en Doornspijk.

Wat er onder de motorkap zit:

In de kern zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van jonge auto's voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook hebben we een eigen lease afdeling onder de naam Easy Auto Lease. Onze werkplaats is een symfonie van precisie, waarbij elke auto zorgvuldig wordt nagekeken volgens de specificaties van de fabrikant. We leveren dealer kwaliteit met een persoonlijke twist.

Geef je carriere gas:

Ben jij een 1e klas autotechnicus met APK papieren en heb je zin om in een familiebedrijf te werken waar de lijnen kort zijn en waar je gezien wordt als medewerker?

Wat er in jouw gereedschapskist zit:

Werken bij ons betekent dat je aan alle merken en modellen sleutelt, zeer uiteenlopende taken uitvoert. We weten uit ervaring dat dat niet voor iedereen is weggelegd. Je moet veel weten, handig zijn, uitgedaagd willen worden. Onze werkplaats is strak georganiseerd; uitgerust met goede equipment. Je krijgt toegang tot uitgebreide trainingsprogramma's, aangeboden door Bosch en Autonivo. Want stilstaan is nooit goed

Doe mee aan de race:

Als jij een gediplomeerde 1e klas autotechnicus bent met een vleugje APK-expertise, haal jij je plezier uit het feit dat elke auto hier veilig de werkplaats verlaat? Ben je dorstig naar nieuwe kennis omtrent EV? Breng je technische bekwaamheid dan mee en wij beloven je dat je perfect in ons team past.

Nog steeds vastgegespt?

Het is tijd om je plek in te nemen achter het stuur van jouw carriere. Bel of stuur ons een bericht op whatsapp en laten we kijken of jouw reis aansluit bij die van ons.