shutterstock_2072019290 1.jpg

Over ons

Autobedrijf Wijnne bestaat ruim 45 jaar en wordt inmiddels geleidt door de 2de generatie. Samen met ruim 20 medewerkers, verdeeld over 2 vestigingen zetten wij elke dag ons beste beentje voor om jou mobiel te houden. De mens staat bij ons centraal, daarna komt pas de auto.

  • Group 13.svgAl 45 jaar streven wij naar klantgeluk
  • Group 10.svgHet alternatief voor de dealer
  • Group 11.svgExcellente servicekwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij staan voor je klaar

We zijn een echt familiebedrijf, hebben korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Een hartelijk ontvangst en persoonlijk contact onderstrepen dit. We hanteren een open en eerlijke cultuur. Wil je één van de eigenaren spreken? Grote kans dat we je bij binnenkomst al begroet hebben.

Wij denken met je mee

Wij zijn met recht ‘merk-onafhankelijk’ te noemen. We hebben geen belangen te verdedigen van importeurs. We denken met je mee over budget vriendelijke oplossingen als je wenst. Is revisie mogelijk, dan zullen we dat zeker voorstellen. Maar wil je originele delen dan is dat ook mogelijk. Wat wij vinden is niet zo belangrijk, wat jij wenst des te meer.

Wil je één van de eigenaren spreken? Grote kans dat we je bij binnenkomst al begroet hebben

Hennie, Anneke Gerrit.jpg

Wat is onze geschiedenis

In 1979 kopen Gerrit-Jan Wijnne en Ria van Loo het loonbedrijf van zijn ouders. Uit interesse voor techniek maar ook uit noodzaak om iets extra bij te verdienen repareert Gerrit-Jan in de avonduren auto's. Dit wordt steeds bekender en lucratiever zodat hij 3 jaar later besluit om zich hier volledig op toe te leggen. Het loonbedrijf wordt verkocht en Autobedrijf Wijnne is een feit.

In de decennia daarna groeit het autobedrijf uit tot een echt full-service bedrijf met een vaste en trouwe klantenkring tot in de wijde omgeving. De voorraad auto's neemt toe, meer en meer medewerkers worden aangenomen en de oude schuren maken plaats voor een nieuw en modern bedrijfspand, met een APK-straat en een up-to-date schadeherstelafdeling.

In de jaren daarna zeggen hun kinderen Gerrit, Hennie en Anneke - inmiddels volwassen, afgestudeerd en werkzaam in heel andere branches - stuk voor stuk hun baan in loondienst op en stappen in het familiebedrijf. Zij bouwen het bedrijf uit en openen in juni 2008 een 2de vestiging in Nijmegen. In januari 2019 stappen Gerrit-Jan en Ria uit de zaak en geven zij het stokje door aan de 2de generatie.

Onder de naam Easy Auto Lease bedienen we de klant met private lease aanbiedingen. Dit wagenpark hebben we in eigen portefeuille.

Wij stellen ons graag aan je voor