Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten, ook wel bekend als ‘restylen’ is een innovatieve methode om kleine deuken en hagelschade op voertuigen te repareren zonder dat spuiten nodig is. Deze techniek is vooral populair bij het herstellen van deuken veroorzaakt door parkeerschade, winkelwagens, hagelbuien en andere kleine ongelukjes. Een voorwaarde is dat wel dat de lak onbeschadigd is.

Hoe werkt het?

Bij uitdeuken zonder spuiten maken ervaren vakmensen gebruik van speciale gereedschappen en technieken om voorzichtig achter de deuk te komen en deze voorzichtig terug te duwen, waardoor het metaal weer in zijn oorspronkelijke vorm wordt gebracht. Deze methode is zeer nauwkeurig en kan zelfs deuken repareren op moeilijk bereikbare plekken, zoals deuren, dakranden en paneelnaden.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten:

  • Kostenbesparend: In vergelijking met conventionele herstelmethoden waarbij overgespoten moet worden, is uitdeuken zonder spuiten vaak veel goedkoper.
  • Tijdsbesparend: Het uitdeuken zonder spuiten proces is doorgaans sneller, waardoor je jouw voertuig weer sneller terugkrijgt.
  • Geen kleurverschil: Aangezien er geen nieuwe lak wordt aangebracht, blijft de originele lak onaangetast, waardoor er geen kleurverschil ontstaat tussen het herstelde gebied en de rest van het voertuig.
  • Milieuvriendelijk: Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van verf of chemische stoffen, is deze methode milieuvriendelijker dan traditionele hersteltechnieken.

Wanneer is uitdeuken zonder spuiten mogelijk?

Het is echter belangrijk om te weten dat niet alle deuken in aanmerking komen voor deze techniek. In sommige gevallen kan traditioneel spuitwerk nodig zijn als de deuk te groot is of als de lak beschadigd is. Heb jij een deuk in de auto kom dan gerust langs en laat ons een professionele beoordeling uitvoeren,

Stuur ons een bericht