schade-juan.jpg

Ruitschade

Een sterretje in je ruit, het is haast niet te voorkomen. Vaak is de reparatie gewoon gratis. Of dat ook bij jou het geval is hangt af van je dekking. In de regel is het zo dat als je WA+ of AllRisk verzekerd bent dit gedekt is.

  • Group 13.svgAl 45 jaar streven wij naar klantgeluk
  • Group 10.svgHet alternatief voor de dealer
  • Group 11.svgExcellente servicekwaliteit voor een eerlijke prijs

Vervanging van een ruit

Als het sterretje te groter is geworden dan een 2 euro munt of in het gezichtsveld zit of als er een barst in de voorruit zit dan is reparatie niet meer mogelijk. We vervangen dan de complete ruit.

Wat kost ruitschadeherstel

  • WA+, AllRisk; meestal is ruischade gratis. Als de ruit vervangen moet worden kost dit vaak wel je eigen risico. Alleen natuurlijk als je dit hebt.
  • WA; enkel WA verzekerd? Dan betaal je de reparatie zelf. De reparatie hoeft helemaal niet duur te zijn en is sowieso goedkoper dan een nieuwe ruit. Dus maak altijd een afspraak.

Wil je weten wat de kosten voor jou zijn, vergeet je groene kaart dan niet.

Wil je vrijblijvend contact met ons, maak dan een werkplaats afspraak.

Onze werkplaats Afspraak maken

97% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 2.985 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 9.2.

97% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 2.985 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 9.2.

juan-wijnne-ruit.jpg