Onderhoud & reparatie

Of het nu een benzine auto is, een diesel, een hybride of een elektrische auto, bij Autobedrijf Wijnne kan je terecht met alle merken en typen auto’s voor al het nodige onderhoud en reparaties. Wij repareren en onderhouden volgens de voorschriften van de fabrikant. Garantie van je nieuwe auto komt nooit te vervallen.

Jaarbeurt

Veel berijders zijn bekend met het fenomeen klein en groot onderhoud, maar eigenlijk is dat een achterhaald concept. De fabrikant stelt namelijk een checklijst op die jaarlijks kan veranderen. Zo kan een luchtfilter soms wel 4 jaar blijven zitten en een bougie wel 7 jaar, maar bij andere typen auto’s moeten bougies weer om het jaar gedaan worden. Goed auto onderhoud is dus altijd ‘op maat’.

Wat doen we bij een jaarbeurt

  • We lopen de checklijst na die de fabrikant heeft opgesteld
  • Visuele controle van ophanging, aandrijving en vering
  • We adviseren je omtrent vervanging van slijtdelen en banden.
  • We vervangen het nodige filterwerk en indien nodig de olie.
  • We checken alle vloeistoffen en brengen deze op peil

Onderhoud is preventief en voorkomen reparaties én hoge rekeningen.

Vervangend vervoer

Een auto is lastig te missen, dat begrijpen wij maar al te goed. Maar soms hebben wij de auto iets langer nodig om hem goed te repareren. Bij Autobedrijf Wijnne stellen we gratis fietsen ter beschikking. Tegen een kleine vergoeding van 25,- hebben we ook kleine huurautos ter beschikking. Zo kan je gewoon door met wat je van plan was die dag.