Fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie zit op elke jonge occasion van minder dan 2 jaar oud. Ook als de auto al ergens anders een onderhoudsbeurt heeft gehad. Wie onderhoud uitvoert is namelijk niet van belang, als het maar uitgevoerd is volgens de fabrieksspecificaties. Onze technici zijn op de hoogte van die specificaties en houden elke auto in topconditie. Fabrieksgarantie moet uitgevoerd worden door de aangesloten dealerbedrijven, maar wij regelen dit graag voor u. Zo heeft u één aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk.

BOVAG garantie.

Elke jonge auto die je bij ons koopt heeft 12 maanden BOVAG garantie. Komen er dus gebreken de eerste 12 maanden, dan wordt dit kosteloos door ons gerepareerd. Zowel de werkuren als de onderdelen. Een gebrek is iets dat bij de aankoop van de auto niet zichtbaar voor je was of is ontstaan gedurende het eerste jaar bij normaal gebruik. Een gebruikte auto is geen nieuwe auto. Er is sprake van een gebrek als het onderdeel niet meer voldoet aan de norm die de fabrikant of wetgever heeft voorgeschreven. Bij slijtage van een onderdeel dat nog binnen de norm valt is er geen sprake van een gebrek. Vóór het verlopen van de garantie ontvang je van ons nog een uitnodiging voor een eindegarantie controle. Of combineer het met de jaarlijks onderhoudsbeurt. Zo rij je weer veilig, een jaar lang!

Verlengde garantie van 2 jaar.

Wilt u langer garantie dan de standaard 12 maanden BOVAG garantie? Informeer dan naar het 24 maanden garantiepakket. Verlengde garantie afsluiten kan bij veel van onze jonge occasions. De prijs voor deze garantie is per auto verschillend. Vraag één van onze verkopers wat verlengde garantie voor jouw auto kost.

De voordelen van verlengde garantie

  • 24 maanden bescherming op onverwachte gebreken.
  • 40,- korting op de totale jaarbeurt bij één van onze vestigingen.
  • Pechhulppas geldig in je eigen woonplaats en Nederland

Garantie bij jou in de buurt.

Misschien woon je niet in de buurt bij 1 van onze vestigingen en zou je het fijn vinden om de garantie afwikkeling bij je in de buurt uit te laten voeren. Tegen een meerprijs is dit zeker mogelijk. De uiteindelijke prijs hangt af van de auto die je wenst te kopen. Wil je hier meer over weten? Vraag er naar bij één van onze verkopers.