Vacature

Bosch Car Service Wijnne is gespecialiseerd in de in- en verkoop van jonge auto's. Afgelopen jaar verkochten wij 1400 auto's en hiermee behoren wij tot de grotere spelers op de Nederlandse markt. 50% van onze auto's vindt zijn weg naar particuliere kopers. De overige 50% is business to business sales.

In juni 2017 openden wij een derde vestiging in Dieren. Wij zijn een echt full-service autobedrijf en al onze vestigingen beschikken over eigen werkplaatsen. Tevens hebben we een carrosserie afdeling in Doornspijk. Alle expertise benodigd voor een goed aftersalestraject, bevindt zich dus 'in-house'.

Mede door de expansie, zijn wij per direct op zoek naar een:

VERKOOP ADVISEUR m/v

In deze zelfstandige functie ben je op de vestiging Doornspijk verantwoordelijk voor de verkoop van gebruikte auto's. Je bent representatief, commercieel gedreven, hebt gevoel voor het evenwicht tussen relatiebeheer en het sluiten van de deal. Je voelt je thuis in de showroom met particuliere klanten en beschikt over  "ondernemersbloed". Je hebt een pak doorzettingsvermogen en je hebt al enige jaren ervaring met de verkoop van personenauto's.

Bij interesse en/of vragen bel met Gerrit Wijnne 06-41012839 of email: gerrit@wijnne.nl