Beoordelingen

8.7 8.7 2529 beoordelingen
97% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
Harry Dieren 25-10-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Het was goed beoordeeld wat er vernieuw moest worden Goed
Gerben MALDEN 22-10-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Service Mijn ervaringen met autobedrijf Wijnne zijn goed. Als er onverwachte kosten zijn, word ik van tevoren op de hoogte gebracht. De auto is op de afgesproken tijd klaar. Ik ben een zeer tevreden klant
Frits ELST 20-10-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Jaarlijkse onderhoudsbeurt opnieuw uitstekend uitgevoerd De auto rijdt weer als nieuw na de jaarlijkse onderhoudsbeurt door autobedrijf Wijnne te Nijmegen. Er waren extra werkzaamheden voor vernieuwen van onderdelen van het remsysteem. Hierover was actief contact. De specificatie van de uitgevoerde werkzaamheden was duidelijk.
L. EWIJK 19-10-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Juiste en nette handeling van service Fijne auto gekocht bij de juiste garage, erg vriendelijk personeel met verstand van zaken en goed auto s.
E.L.M. NIJMEGEN 19-10-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Word altijd correct en naar tevredenheid geholpen. Altijd vriendelijk en correct geholpen .
C.B. NIJMEGEN 19-10-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Gewoon prima Gewoon prima geholpen bij dit bedrijf..Waar service nog voorop staat..
P. OVERASSELT 19-10-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Goede service, nette info verstrekking. Duidelijke informatie en goede service.
Hendrick Swifterabnt 16-10-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Geweldig bedrijf met een prima sevice Als je bij dit bedrijf wederom weer een jonge auto koopt zegt dat genoeg over het bedrijf de mensen die er werken en de service.
Jos Dieren 13-10-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen goed personeel Heb goede ervaring met Wijnne Kan een ieder deze aanbevelen
P Maaskant NEDERHORST DEN BERG 10-10-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Helemaal tevreden Beste Hennie, Gerrit en Timothey, ik ben helemaal tevreden over de service en ik geniet dagelijks van het rijcomfort en de luxe in mijn Crossland. Met vriendelijke groet, Peter Maaskant
P.A.M. WIJCHEN 04-10-2021
7 ja, ik beveel dit aan
Top geregeld netjes alle afspraken nagekomen
Mirna Dieren 02-10-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer goed Wat ik als erg prettig heb ervaren, communicatie, je kan altijd bellen met je vragen, ze proberen er alles aan te doen om de oorzaak te vinden!
Hennie NIJMEGEN 01-10-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Fijn, en goede service Luisterend ,fijn gewoon goed gevoel. Maar ik heb nog geen problemen met mijn auto gehad,dus kan daar nog weinig van zeggen
M. Weesp 01-10-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Goede service Een klein probleempje blijkt toch een moeilijke/dure oplossing nodig te hebben. Uitstekende service van de werkplaats en dat allemaal onder garantie, kortom top top top, hartelijk dank.
J.M. (Han) Bosz Laag-Soeren 01-10-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Ik ben prima geholpen! De spanning in de rechterband voor liep langzaam terug. De oorzaak werd snel gevonden (een spijker!) en het herstel vond onmiddellijk plaats (hoefde dus niet te wachten op een vervolg afspraak.
J.S. ´┐Żnijmegen 01-10-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf Netjes geholpen en professioneel te woord gestaan. Zeker een bedrijf waar ik vaker terug ga komen.
D.J. 'T HARDE 30-09-2021
7 ja, ik beveel dit aan
Goed en snel geholpen!! Deskundig personeel
Fred EPE 27-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Ik werd door Wijnne geattendeerd op de controle op het eind van de garantie termijn. Dat is SERVICE Bij Wijnne schrijven ze SERVICE met hoofdletters. Echt TOP
Leo Starrenburg 24-09-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer vriendelijk en goed geholpen Auto gekocht; aankoopgesprek verliep prima; we kwamen snel tot een akkoord. Auto zag er prima uit bij aflevering en en wij rijden er nu tot volle tevredenheid in. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Martin Ermelo 23-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer vriendelijk en goed geholpen Mooi nette auto gekocht en alles was snel geregeld, top!