Beoordelingen

8.7 8.7 2160 beoordelingen
96% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
Chretien Heumen 25-09-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima bedrijf Snel en goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto.
P. NIJMEGEN 24-09-2020
8 ja, ik beveel dit aan
prima goed
J. NIJMEGEN 24-09-2020
6 , ik beveel dit aan
Duurt lang Ze zoeken kleine dingen bij apk. Gevolg zachte prijs apk maar veel kosten erna. Service is dan ver weg!
Reactie Wijnne: Beste mevrouw, meneer, Dank voor uw reactie, maar mogen wij zo vrij zijn om te reageren. U liet 2 Suburu's keuren. 1 Subaru uit 2004, met 230.000km erop die onze keurmeester afkeurde op de blauwe lampen en 2 lampjes van de kentekenverlichting die niet werkten. Dit zijn inderdaad - kleine dingen - maar niet werkende of verkeerde lampen is echt een afkeurpunt. De totale factuur was hiervoor 62,- incl. keuring van 29.50. De 2de Subaru uit 2003 met 328.000km werd afgekeurd op een borging van een handremkabel die ontbrak. De kosten hiervan waren nog geen 15,-. Beide zaken zijn met u overlegd op voorhand. We betreuren uw opmerking 'veel kosten', omdat we zelf van mening zijn alles voor een zeer scherpe prijs te hebben gerepareerd. U begrijpt, wij kunnen ook enkel voortbestaan als wij betaald krijgen voor onze diensten en service. Anders moeten wij de deuren sluiten en staan al onze mensen werkeloos op straat.
Michiel Saul Spankeren 24-09-2020
3 , ik beveel dit aan
Prijs hoog 2 ruiterwissers 55€ voor Ford C-max 2 knipperlicht achter 1€ perstuk in zetten 11€ vindt nog al prijs verder weinig problemen kleine beurt olie toch dik 700 € vindt niet geheel kloppen denk volgende keer maar andere garagebedrijf nog wel paar puntjes maar wil ook niet te veel zuren Gr Michiel
Reactie Wijnne: Beste meneer Saul, Dank voor uw reactie. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik een korte toelichting te geven. Er zijn inderdaad 2 lampjes van 1 euro vervangen en de tijd voor het vervangen, in uw geval 12 minuten, komt op 11,-. U heeft inderdaad 700,- betaald, maar u vergeet te vermelden dat hiervoor naast de onderhoudsbeurt en de APK ook een handremkabel is gemonteerd én dat er 2 nieuwe koplampen zijn vervangen. Deze koplampen had u zelf gekocht en besteld en ze zouden bij ons worden afgeleverd. Later bleek dat we die zelf op moesten halen bij de leverancier. Dit hebben we gedaan én we hebben de koplampen tegen kostprijs naar u toe uit gefactureerd. Ik heb u toen uitgelegd, dat we het niet gewoon zijn om onderdelen tegen kostprijs te monteren én ze daarnaast ook nog op te moeten halen. Voor deze ene keer hebben we dit oogluikend toegestaan. Een ruitenwisserset komt inderdaad ook uit op 55,-. Dit kost een goede set flatblades over het algemeen van het merk Bosch. Wij wensen goede kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs en zijn zelf zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van dit product.
Jan Willem Laag-Soeren 22-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goede service Snel en goed geholpen. Alleen nog geen factuur gekregen.
Gerrald Zwolle 21-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Zoals gewoonlijk weer een top service Super snel en goed opgelost
A.C. HARDERWIJK 21-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Het bedrijf waar ik het volste vertouwen in heb! Dit bedrijf heeft mijn volledige vertrouwen en terwijl je wacht tot je voertuig gereed is krijg je een heerlijk kopje koffie. Prijs- kwaliteit verhouding is perfect.
Frans MEPPEL 19-09-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Geweldig, wat een service Mijn auto heeft na de aanschaf nog al wat problemen gehad die allemaal in de garantie tijd zijn opgelost. een week voor het verlopen van de termijn ging er een gloei bougie kapot. Zonder problemen zijn gelijk alle 6 vervangen. Zeer tevreden over.
R. ELBURG 19-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer tevreden Zoek opdracht gegeven voor een Peugeot 208 en een mooie auto gekocht.
J.H.A. HARDERWIJK 18-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Alles keurig gegaan zonder problemen Jaarlijkse beurt, met vervanging van een uitlaatmof als extra. Keurig overleg gepleegd.. zeer tevreden.
Willy WEZEP 18-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Het blijft gewoon een goede garage. Altijd vriendelijk, behulpzaam en redelijke prijzen.
B.akster DOORNSPIJK 18-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Altijd correct geholpen Zolang dit bedrijf op deze manier service blijft verlenen hopen wij er gebruik van te blijven maken ga zo door en veel succes
Chris. ELBURG 18-09-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service en vriendelijk personeel Eerste kleine onderhoudsbeurt van Opel Mokka X volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijk personeel en goede prijsstelling. Kon kiezen uit wachten of later auto ophalen. Gekozen voor later ophalen. Tip : voor klanten uit de buurt is het misschien aan te bevelen om een leenfiets ter beschikking te stellen.
C.S.C. KIMSWERD 18-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Heel goede service We ervaren dit bedrijf als heel prettig en betrouwbaar. Hebben een vlotte manier van werken en staan je vriendelijk te woord. We wonen een eind van Doornspijk vandaan maar komen regelmatig voor de beurten , die de auto nodig heeft.
jaap schipper Doornspijk 18-09-2020
7 ja, ik beveel dit aan
goed Aante bevelen garage
T. Jansen Doesburg 18-09-2020
2 , ik beveel dit aan
Voel me belazerd Vaste klanten betalen teveel omdat ze niet online kijken wat het mag kosten. Een kleine beurt via mijngarage.nl kost 142 euro bij wijnne, voor vaste klanten die dit niet controleren 249 euro. Na contact mailt de receptioniste niet terug en heb zelf weer contact gezocht. Het interieurfilter is niet inbegrepen bij de geadverteerde prijs en hebben telefonisch afgesproken alles voor 200 euro te doen. Naderhand bericht ik dat het wel een koolstoffilter moet zijn en die hoort er standaard ook in. Mail was als akkoord beantwoord en geen mededeling dat het meer zou gaan kosten en ik had zelf ook al gezien dat het prijsverschil minimaal is. Eenmaal gereed moet ik 245 euro met een extra ruitenwisser betalen, met moeite moest ik uiteindelijk 232 euro betalen. Kom hier al jaren maar voor mij nooit meer, voel me gewoon belazerd. Dubbele prijzen, moeizaam contact, geen boekjes stempelen en maken er zelf koehandel van. Dat het boekje niet gestempeld wordt is slordig maar als werkgever je monteur afblaffen in bijzijn van de klant erg onprofessioneel.
Reactie Wijnne: Beste meneer Janssen, U had aanvankelijk via mijn garage een offerte gemaakt voor specifiek onderhoud met uitsluitend wissel van olie en filter. De prijs voor deze offerte was 142 euro. Daarna bent u langsgeweest voor een volledige kleine onderhoudsbeurt met een nieuw interieurfilter. Dit is een langere checklijst en een onderdeel extra en kwam op 200 euro uit. U bent hiermee akkoord gegaan. Vervolgens heeft u mij gemaild dat u geen gewoon interieurfilter wilde maar een koolstoffilter, u dacht dat deze 10,- euro duurder was maar dit bleek € 23,59 duurder te zijn. Tijdens de onderhoudsbeurt bleek dat de achterruitenwisser ingescheurd was. Hier heb ik u over gebeld, u gaf telefonisch akkoord deze te mogen vervangen. De ruitenwisser kwam op € 13,55. Tot slot hebben we het ruitenwisserreservoir bijgevuld. Toen u de auto kwam ophalen deelde ik u mede dat de kosten uitgekomen waren op 242,- euro. U gaf toen aan dat u eerst van 142,- naar 200,- was gegaan en dat u nu zelfs 242,- moest betalen. Ik heb u proberen uit te leggen dat u ook veel meer heeft gekregen. Ik heb u toen de ruitenvloeistof cadeau gedaan en 15% korting gegeven op het filter waarbij we uitkwamen op € 232,-. Maar nog was u niet tevreden, ondanks dat u eerder akkoord had gegeven op de reparatie. Meneer het spijt me dat u ontevreden bent. Wat u zegt dat wij onze eigen klanten meer laten betalen neem ik u kwalijk. Iedereen mag bij ons via welke offerte site dan ook een (budget) offerte aanvragen, maar u verwacht een budget beurt voor een budget prijs met daarbij allerlei gratis extra’s. De essentie van ons bestaansrecht is wel dat we betaald worden voor de diensten die we leveren volgens de afspraken die met elkaar maken op voorhand.
J.D. NIJMEGEN 10-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
beter kan niet Voortreffelijk geholpen, zoals ik al meer dan 25 jaar gewend ben.
Rolf ZEIST 10-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Betrouwbaar Dit is de tweede auto die ik 3 jaar geleden bij Wijnne heb gekocht en elk jaar ga ik daar ook naar terug voor een onderhoudsbeurt, ondanks dat ik een uur rijden van de garage in Doornspijk af woon. Al met al al 10 jaar. Een goed Bosch garage. Vriendelijk personeel. Zijn erg coulant. Trekken het vel absoluut niet over je neus. Kortom; ik rijd graag een uur om juist bij Wijnne mijn auto in onderhoud te hebben.
A.J. NIJMEGEN 08-09-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Heel goede dienstverlening en service na aankoop Na aankoop van een Kia is door Wijnne geregeld dat de navigatie een update heeft gehad. Prima geregeld.
D. NIJMEGEN 08-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Prima service Vooral fijn dat ik vooraf een mail krijg als herinnering aan de beurt van mijn auto. Top dat ik iedere keer een leen auto mee kan krijgen. Wordt altijd erg aardig geholpen aan de balie.
Berend Jan Bruntink Eerbeek 08-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Prima garage. Maar het zou ook prettig zijn als ik via mail een vraag stel, dat ik daar dan ook een antwoord op krijg.Ik ga er bij voorbaat maar even van uit al er via een mail gevraagd wordt naar een nieuwe auto dat er dan wel gereageerd wordt. Jammer.
Dick Dieren 07-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Prettig contact Fijne eerlijke garage. Prettig behandeld.
J.H. Proost BERG EN DAL 07-09-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Bijzonder goede service en uitermate vriendelijke behandeling. Zolang ik de bij u gekochte Suzuki Splash in 2010 bij uw bedrijf voor mijn echtgenote kocht is de service voor onderhoud altijd van een perfect niveau geweest. Ook de gebruikelijk aangeboden koffie was immer van hetzelfde niveau. Graag struin ik tussendoor altijd door uw mooie showroom met zo af en toe ook voor mij aantrekkelijke aanbiedingen. Graag beken ik dat ik eenieder die het wil horen Autobedrijf Wijnne van harte aanbeveel.
bert Wezep 05-09-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goed tot zeer goed, volgende auto weer bij Wijnne. vriendelijk en correct zoals was afgesproken, prima
Jan Paul 't Harde 04-09-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Auto was nog niet helemaal klaar voor opleveren Bij ophalen auto moesten er nog stickers worden verwijderd, 2 heb ik er thuis nog zelf afgehaald. Was niet gepoetst, niet helemaal goed schoon gemaakt. Verder prima.
T.C. MALDEN 29-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Prima service Snelle afspraak en goed uitvoeren van de werkzaamheden voor een adequate prijs.
P.M. NUNSPEET 28-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
prima geholpen Ondanks mindere bezetting vanwege de vakantie zeer snel en adequaat geholpen!
Arno STOUTENBURG - NOORD 28-08-2020
9 ja, ik beveel dit aan
nieuwe ervaring en erg goed we zochten een specifieke auto en toevallig had autobedrijf Wijnne er 2 staan. Ze bleven op zaterdagmiddag zelfs op ons wachten. Het waren 2 plaatjes van auto's. Na een praatje met de oprichter kwamen onze proefritten. Vanwege 1 minpuntje viel onze beslissing op de 2e auto. De "oude" Wijnne gaf ons een papiertje en zei schrijf daar alle "mankementen" op dan lossen we die ook op. Zo gedaan en na de koop kregen we een datum door wanneer hij klaar zou zijn. 1 dag van tevoren werden we netjes gebeld dat het 1 dag later werd. Teleurstelling... maar wel goed dat ze belden. De dag dat we hem haalden stond daar een plaatje van een auto. Alles was tot volle tevredenheid verwerkt. Na een bakje koffie en een uitleg was alles geregeld. Het is altijd spannend om bij een voor ons onbekend bedrijf zo'n grote uitgave te doen maar autobedrijf Wijnne schept veel vertrouwen.
A. EPE 28-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top-bedrijf met prima personeel Ik ben altijd heel tevreden over ontvangst, werkzaamheden en informatie. Heel klantvriendelijk en staan altijd klaar om, indien nodig, te helpen. Altijd vakwerk geleverd!
W. NUNSPEET 28-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
zeer goed en kundig bedrijf die altijd voor u klaar staat! Onlangs geweest voor een storing. In no time geholpen, echter was het probleem op de terug weg nog niet verholpen. Zonder probleem werd er direct weer onderzoek gedaan dit keer wel verholpen. Ik werd snel en goed geholpen door het vriendelijke personeel.
michel steensel 27-08-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Echt Prima Allesverlopen zoals het zou moeten. Heb indruk dat het een prima en eerlijk bedrijf is.
A. NIJMEGEN 27-08-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima Je word er goed geholpen en ze nemen de tijd voor je.
M. NIJMEGEN 27-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen! Prima geholpen
Jan Klarenbeek 27-08-2020
6 , ik beveel dit aan
Goede service en vriendelijkheid tegen een té hoge prijs Lange tijd klant geweest bij Jurrius/Wijnne in Dieren. Doordat Wijnne aangesloten is bij Bosch automaterialen worden onderdelen van de hoogste prijs/kwaliteit gebruikt. Hier kon helaas niet flexibel mee omgegaan worden. Voor mij (als Jan met de pet)werd me dit echt te duur. Niet betaalbaar als je een gezin hebt. Verder normaal bedrijf. Als je financieel gewoon in een goede positie bent.
R.F.M. MALDEN 25-08-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima! Altijd een snelle en correcte service.
H.L.M. DRUTEN 25-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Perfect Alles volgens afspraak , heel tevreden over alles
J.M. BEUNINGEN GLD 24-08-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service Worden altijd netjes geholpen.
Niek Dieren 24-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Prima Gratis controle i.v.m. binnenkort verlopen Bovag garantie. Ruim de tijd genomen. Kortom, ook voor het noodzakelijke onderhoud kies ik in het vervolg nu voor Wijnne!
L.J.T.O. NIJMEGEN 22-08-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Al jarenlang een uitstekende garage: klantvriendelijk en echte vakmensen Er wordt altijd adequaat gereageerd op problemen en actie ondernomen om tijdig eventuele storingen tgv slijtage te voorkomen.
J. NIJMEGEN 22-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Super! Geen onnodige reparaties, goed overleg, top. Prettige garage. Goede monteurs en reparaties die niet hoeven worden ook niet gedaan (behalve als je het echt wil natuurlijk). Kortom een eerlijke garage met prettige prijzen.
Wim NIJMEGEN 19-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Zeker prettig Zoals gewoonlijk zeer prettig en persoonlijk behandeld. Blijft een zeer goede garage om terug te komen. Mensen zijn ook zeer kundig.
H.T. ZWOLLE 19-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
afspraak was niet nodig voor ventiel langs komen, laten maken - alles snel geregeld
W. NIJMEGEN 17-08-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Geweldig geholpen even bellen dat ik een lekker band had kon gelijk langs komen en werd keurig geholpen en zoals altijd een vriendelijke bediening top !
G.P.W. NIJMEGEN 16-08-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Deskundig en goede communicatie Goede afspraken te maken. Leenauto indien nodig. Doen moeite om een duidelijk verhaal/ uitleg te hebben bij een probleem
W.A. NIJMEGEN 14-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Altijd goed Gaat altijd goed en eerlijk
M. ROSMALEN 14-08-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer professioneel, vriendelijk en eerlijk! Zeer professioneel, vriendelijk en eerlijk! Tevens snelle service en meedenken!
N.G.J.M. NIJMEGEN 14-08-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima service Goed werk geleverd. Wordt echt geluusterd naar behoefte klant.
T.M. HARDERWIJK 13-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Helemaal goed! Prima receptie in een vriendelijke omgeving. Goede communicatie. Auto keurig in ontvangst genomen en weer afgeleverd. Helemaal tevreden.
Fix-it Rioolservice Nijmegen 13-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Super cool! Met onze niet werkende airco konden wij dezelfde dag nog terecht en inmiddels rijdt onze monteur weer lekker koel door Nijmegen. Extra fijn omdat het 35 graden is.
G.T.H. OOSTERHOUT 13-08-2020
9 ja, ik beveel dit aan
netjes geholpen je wordt door fijn collega s geholpen fijne uitleg
René van Bergen NIJMEGEN 12-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goed 1 ste keer mijn APK keuring hier laten doen. Was allemaal prima geregeld. Zeer tevreden.
T. NIJMEGEN 12-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Transparant onderhoudsproces Grote beurt, kan altijd iets onverwachts gesignaleerd worden: vroegtijdig en heldere communicatie vooraf en afspraak is afspraak.
Gerrald Zwolle 10-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Het moest die dag geregeld ivm vakantie Ik kreeg in de nacht een appje van mijn auto dat de remblokken vervangen moesten worden met 1900 km, maar een dag later zouden we naar zuid Frankrijk rijden. Die ochtend meteen de Wijnne gebeld en de situatie uitgelegd. Super begripvol meteen aan het schuiven gegaan in hun planning. Resultaat dat wij veilig naar zuid Frankrijk konden gaan. Mijn eerste 4 auto’s daar gekocht en onze huidige en dit gaat zeker niet de laatste worden. Top service die ik iedereen kan aanraden!
jg koenderink enter 10-08-2020
7 ja, ik beveel dit aan
super ik kocht in 2018 in doornspijk bij gerrit een c200 cdi 2009 supermooie auto alles eerlijk verteld aan de telefoon netjes behandeld gelijk de auto gekocht vooe een mooie prijs alles klopte ik ga er binnenkort weer langs om wat bij hun te kopen
we van velde epe 05-08-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijke ontvangst Peugeot 2008 netjes geleverd door vriendelijke en behulpzame mensen
Lindsay Reichert 03-08-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goeie garage! Ik had mijn auto laten keuren bij deze autogarage. Mijn ervaring met hun is zeer positief. Ze handelen bekwaam en professioneel en alles gaat in overleg. Alle kosten die gemaakt worden voor je auto, worden telefonisch overlegd. Je komt dan niet voor een verrassing te staan.
H.J. ELBURG 30-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
geen op- en/of aanmerkingen. Erg tevreden Kenteken is TJ-782-D
�Victor ALMERE 28-07-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Gewoon een betrouwbare garage, die doet wat ze moeten doen. Prettige ervaringen mee. Lekker makkelijk. Alles wat ik met auto's doe of te maken krijg speel ik via Wijnne. Betrouwbaar en ontzorgd. Gewoon een prettige garage.
H.A. MAARSSEN 22-07-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Top Ben zeer tevreden geholpen Zet plekje op de auto Geen probleem kom maar brengen Top service Aanrader voor iedereen om te kijken
G. ELBURG 20-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekende service Met flinke schade is de auto opgehaald en na 4 dagen weer helemaal als nieuw terug gekregen. Alles goed geregeld, een leenauto mee gehad. Zelf weinig hoeven regelen. Kortom , uitstekende service.
Peter Zandbergen tHarde 19-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf Prettig in omgang. Altijd correcte afhandeling
André Elburg 16-07-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Opgelost!! Bij de aflevering waren er een aantal zaken over het hoofd gezien. Dit is besproken met de belofte: we lossen het op. Dat is vervolgens ook keurig gedaan. We hebben een heerlijke auto waar we van genieten.
A.C. HARDERWIJK 16-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Absoluut tevreden Absoluut tevreden ben ik over de reparaties, klantvriendelijkheid en de service van autobedrijf Wijnne in Doornspijk. Verder heb ik het volste vertrouwen in de deskundigheid van de monteurs en medewerkers. Dank jullie wel voor alle goede zorgen voor mijn Smart for four en voor mij !
H.S. NUNSPEET 14-07-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed Alleen vraag ik mij af hoe jullie voor €3 ruitenwisservloeistof in een vol reservoir bijvullen.
Lex Eindhoven 08-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Betrokken & actief Na lang zoeken eindelijk bij Wijnne de auto gevonden waar ik al een tijdje naar op zoek was. Op de duidelijke website van Wijnne maar meteen een keer op de whatsApp functie gedrukt en een berichtje achtergelaten met het verzoek om een indicatieve offerte toe te sturen. Deze kwam zelfs in het weekend binnen een uurtje binnen met een leuke intro van dit frisse en modern overkomend familiebedrijf. Na wat wikken en wegen toch maar de reis vanuit Brabant ondernomen om de auto te bezichtigen. Toen ik de parkeerplaats van de vestiging in Doornspijk op kwam rijden viel me al meteen op dat dit bedrijf goed in elkaar steekt en dat het aanbod aan auto's meer dan goed te noemen is. De auto waar ik voor kwam, zoals het natuurlijk overal werkt, stond blinkend voor mij klaar om een proefrit te maken. Na een halfuurtje ongeveer was ik overtuigd van de wagen en werd ik ontvangen met een bakkie koffie in het kantoor van Gerrit. Wij hebben samen de deal in korte tijd beklonken en ik heb meteen mijn vorige auto achtergelaten en na betaling werd alles ook perfect geregeld met het RDW inzake de overschrijvingen. Na een nieuw batterijtje in de reservesleutel en nog een bakje koffie ben ik trots naar huis gereden. De volgende dag had ik wat meer tijd om de auto uitgebreider te bekijken en ontdekte ik dat er geen handleiding in de auto lag en ik wilde graag de foto's en kenmerken van de auto hebben omdat ik dat gewoon leuk vind om te hebben. Alles werd zonder blikken of blozen op de mail gezet of per post verstuurd. Al met al heel blij met deze service, je kan er met een gerust hart naartoe.
Willem Doorwerth 08-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Bijzonder prettig bedrijf Vanmiddag even binnen gelopen voor een Renault Clio , kregen koffie aangeboden en een uur later met de Clio naar huis . Super goed geholpen, bedankt voor de snelle service .
Clara Nijmegen 08-07-2020
8 ja, ik beveel dit aan
prettig blij met mn auto goede service .netjes thuis afgeleverd.
H. DOORNSPIJK 07-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Duidelijk,snel en effectief; top! Top
M. OLDEBROEK 03-07-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Een vertrouwd adres Nette behandeling. Afspraken worden goed uitgevoerd.
Maarten Spijkenisse 02-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Perfect op zijn Rotterdamse gewoon goed
Roelof Meppel 02-07-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Top Echt heel erg klantvriendelijk , goede service , voor de proefrit kregen we een bon om te tanken voor 25 euro . Auto kreeg nieuwe APK en de aflevering was ook keurig geregeld even bakje koffie en de papieren waren klaar . We rijden met veel plezier in de peugeot 3008 .
B.T. OLDEBROEK 01-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekend Goed bedrijf
Bernard Koele Zwolle 29-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Helemaal TOP Een auto bedrijf waar mensen plezier uitstralen. Klant vriendelijk op een natuurlijke wijze.
P.H. ELBURG 29-06-2020
8 ja, ik beveel dit aan
prima! Er wordt mee gedacht om onnodig kosten te maken.
Tom Kother 27-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Bijzonder goeie nazorg Stad en land afgezocht naar een MINI Cabrio CooperS. Bij Wijnne de beste prijs/kwaliteit gevonden. Prachtige auto en prettig geholpen. Na 4 maanden helaas pech met het koelsysteem en een vorse ingreep was noodzakelijk. Omdat ik ver bij Wijnne vandaan woon heb ik de MINI bij een dealer in de buurt laten repareren. Hoge kosten. Toch gedaan. Daarna heb ik contact gezocht met Wijnne. Zij vonden het toch bij hun garantie nazorg horen en hebben een behoorlijk deel van de reparatiekosten voor hun rekening genomen. EchteTop Service!
H. Kampen 25-06-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Tijd voor de klant. Aankoop nieuwe auto. Prima gesprek gehad en alle tijd voor een proefritje en afhandeling.
Fred Epe 25-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service voor een redelijke prijs! Ik ben al jaren klant van Wijnne en ze bieden prima service voor een redelijke prijs. Problemen worden opgelost op een plezierige manier. Beter en duidelijk goedkoper dan bij de merkgarages. Je bent geen nummer maar klant!
G. ELBURG 25-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Open, Eerlijk en Vakkundig Andere auto gekocht. Contact was open, eerlijk en vakkundig. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ook nadat ik de auto al bij huis had, kreeg ik bericht dat er nog een nieuwe ruitenwisser erop moest. Dus zelfs het kleinste dingetje werd geregeld en de auto werd dus als nieuw afgeleverd.
J. 'T HARDE 24-06-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Gewoon goed. Netjes geholpen.
B. DOORNSPIJK 23-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goed bedrijf Luisterend oor en fijne monteur
C.J.W. ELBURG 23-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer goede service Zeer goed geholpen en reperaties netjes geregeld
H.den Besten Hierden 23-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen Goed geholpen
dieperink dick Dieren 22-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
We zijn snel en goed geholpen. Allen afspraken zijn uitstekend na gekomen,
G. HARDERWIJK 19-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
prima tevreden Goede klanten server's Gr
J. TOLLEBEEK 19-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijk, meedenkend, lekkere koffie. Vriendelijk, meedenkend en lekkere koffie.
M. ACHTERVELD 19-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Super geholpen en fijn gevoel erbij, top zaak. Na vele jaren eens niet bij de merkendealer een auto gekocht, snel zakelijk en zeer prettig geholpen door fam. Wijnne, de aanschaf de inruil en het afleveren van de Seat Leon FR was een fijne ervaring. Alle afspraken keurig nagekomen, TOP.
Herman NUNSPEET 18-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Hele goede service en kosten zijn ok Als er iets meer a d hand is, wordt er altijd even gebeld en is er overleg. Heel klantgericht en klantvriendelijk.
jack ELBURG 17-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
prima service Goed advies bijzonder klantvriendelijk. Denken met je mee over de meest geschikte oplossing. Kom er al heel lang en nog nooit teleur gesteld.
Aad ELBURG 17-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Altijd goed Vertrouwd adres
P.M. NUNSPEET 17-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen Snel en adequaat het probleem met de autosleutel opgelost
W.Y. ELBURG 17-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Keurig geholpen door dit bedrijf Zoals gebruikelijk was ik keurig geholpen door autobedrijf Wijnne.
J.Bolhuis `t Harde 17-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Goed en netjes behandel goeie service en keurig op tijd klasse
Lisa Jacobs 15-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf Voor dit bedrijf een relatief goedkope auto gekocht, maar ontzettend goede service. De auto werd zeer goed afgeleverd en de verkoop verliep soepel.
N.J.A. ARNHEM 13-06-2020
4 , ik beveel dit aan
niet tevreden Leenauto 2x berekend, totale rekening vrij hoog
L.P.G.M. LEUTH 11-06-2020
8 ja, ik beveel dit aan
ik ben tevreden Ik ben goed geinformeerd wat er ging gebeuren
Diana Oostland IJmuiden 05-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Klantvriendelijk, meedenkend en zeer goede service Toen ik interesse toonde in een auto stuurde Gerrit mij een persoonlijk filmpje toe van de binnen- en buitenkant van de auto met een uitleg over de auto. Erg prettig om vooraf meer te zien dan alleen foto's op internet. Op een zaterdag een afspraak gepland voor een proefrit en we werden zeer open en hartelijk ontvangen. De afspraken rondom de verkoop en oplevering zijn meer dan netjes afgehandeld. De auto had 3 weken na verkoop een foutmelding en deze hebben ze binnen twee dagen gerepareerd door een nieuw onderdeel te monteren. Ze boden een vervangende auto om de tijd te overbruggen. Ik ben zeer tevreden over de verkoop en de monteur van de garage. Ik ben hartelijk ontvangen met een kop koffie en kreeg alle ruimte voor een proefrit, vragen die ik wilde stellen en de uitleg over de auto. Ze waren voorbereid op mijn komst bij zowel de verkoop als bij terugkeer voor reparatie waardoor de communicatie direct soepel verliep.
J 'T HARDE 04-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Kan niet beter, vol blijven houden Ieder in het bedrijf is kundig op zijn eigen vakgebied, klantvriendelijkheid staat bovenaan . Oplossing wordt altijd gecreëerd. Met een vriendelijke groet Jan vd Berg
Alex Babberich 04-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Fijne ervaring gaf meteen vertrouwen Bedrijf dat je een vertrouwd gevoel gaf.
K. NUNSPEET 03-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
***** *****
Jan 't Harde 27-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Super tevreden met de auto, ik ben er erg blij mee. Contact met Gerrit was zeer plezierig. De auto was na de aankoop binnen een week al klaar. Netjes afgeleverd. Tot nu toe alleen een lekje in een van de banden. Netjes onder garantie gerepareerd.
Arjan Doornspijk 26-05-2020
8 ja, ik beveel dit aan
vriendelijk en doen wat wordt toegezegd. Wij zijn vriendelijk en correct geholpen volgens de afspraken.nette in ruil prijs. Enigste min punt vonden wij de aflevering van de auto was niet echt netjes gepoetst en was op sommige plekken niet schoon. had voor de aflevering iets meer aandacht aan besteed moeten worden.
Edwin Rupp Beuningen Gld 26-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
helemaal blij goede service alles netjes geregeld
Michel Demeulier Hulst 16-05-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goede, eerlijke informatie en gemoedelijk Het bedrijf geeft een professionele indruk en zijn klantvriendelijk. Nemen ook de tijd voor auto's met een kleinere prijs. Ze komen afspraken na. Tot nu toe geen ervaring met garantie afspraken. Ook hier maak ik me niet direct zorgen over.
Werner Apeldoorn 06-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Erg klantvriendelijke behandeling. Wij zijn al een tijd klant van autobedrijf Wijnne en zijn zeer tevreden over de coulante houding van dit bedrijf. Onze auto had een probleem met een verklikker lichtje, motorstoring. Ik kon gelijk komen voor de diagnose. De deskundige monteur loste het probleem op. De kosten zijn met coulance afgedaan.
Laurens Doetinchem 06-05-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer netjes geholpen daar deze garage Paar kleine dingetjes aan de auto verholpen Dat goed gemaakt is en binnen de garantie viel.
Bert Bussum 06-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer goede ervaring Aardige behulpzame verkoper Nette showroom Goede zaken kunnen doen , zeer tevreden Ook naderhand keurige afhandeling
Frans Twello 02-05-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prettig zaken doen met dit bedrijf Vriendelijke benadering heldere en duidelijke informatie, goede aflever service.
P.J. NIJMEGEN 02-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goede service Goede oplossing voor het probleem.
Martijn van Haren NIJMEGEN 01-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Altijd gezellig met Anneke Top service.
P.J. ELBURG 01-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goede service met aandacht Bij Autobedrijf Wijnne denken ze met je mee, en geven goede service. Na de bandenwissel en kleine beurt kreeg ik mijn auto glimmend gewassen weer terug :-) Ze krijgen van mij een dikke 10!
F. MEPPEL 30-04-2020
8 , ik beveel dit aan
De service en afhandeling van het probleem was prima Auto is thuis opgehaald en de volgende dag weer netjes afgeleverd. Het probleem moest bij een extern bedrijf verholpen worden. Dit is ook gebeurt en alles werkt nu prima.
Halbe van der Veen ELBURG 30-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Sfeervolle bejegening en adequate afhandeling zaken. Mede door de prachtige inrichting was het ondanks de corona-maatregelen een prettige ontvangst en verblijf. Voortvarende afhandeling materiele zaken en waardering in positieve houding van klant: Wie goed doet, goed ontmoet.
Sjaak Huissen 29-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Heel goed Goed bedrijf op basis van eerlijkheid
Jan en Anne Groesbeek 27-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Top, Erik is duidelijk Het was een bijzonder traject door corona, nuchtere Erik is dan een baken van rust, heerlijk.
J Bosch-Berghorst 25-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima Had niet anders verwacht.
Hans Harderwijk 24-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Betrokken en betrouwbaar Nemen alle tijd voor je. Faire prijzen, ook op de inruil. Kwamen alle afspraken na. Vanaf begin fijn gevoel. Zeker aan te bevelen!
H.J.Klopman APELDOORN 22-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed Zijn vriendelijk en behulpzaam
Julien Haarlem 18-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Perfecte Service & Prijs Geweldig bedrijf, snel, goede communicatie en scherp geprijsd! Ik kom uit Haarlem en rij er graag 120 km voor omdat ze laten zien dat ze passie hebben voor hun vak! Simpel klein voorbeeld maar typerend. Mijn luchtventiel dopjes waren eraf gestolen...bij onderhoud vervangen en ze merken het niet eens op. No nonsense en geen gedoe. Wij brengen voortaan 2 BMW’s bij hen in onderhoud. Dank! Julien
G.J. ZWOLLE 18-04-2020
8 , ik beveel dit aan
Nette behandeling Keurig uitvoering van mijn wensen alsmede fijne ontspannende zit in wachtkamer.
Marinus 'T HARDE 17-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
bijzonder tevreden mijn kennismaking met Autobedrijf Wijnne was bijzonder plezierig. transparant en netjes overlegd welke zaken al dan niet aangepakt zouden worden en de rekening viel mee en de auto was schoon!!!
F.M.P. DRONTEN 17-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Winter- / zomerbanden wissel prima conform afspraak Prima bedrijf waar ze doen wat ze beloven.
H. KAMPEN 17-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen Winterbanden omwisselen voor de zomerexemplaren. Prima afgehandeld
Jack Erdkamp 16-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Uitstekende service Ben al jaren klant bij autobedrijf Wijnne en na 225.000 km was mijn volkswagen toch toe aan een nieuwe distributieketting. Na goed overleg tot een prijsafspraak gekomen en de reparatie laten uitvoeren. Kreeg de auto keurig gewassen weer terug.
W.P.J. NIJMEGEN 16-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijke behandeling Altijd prettig om er te komen
jack Elburg 16-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekende service Ben al jaren klant bij autobedrijf Wijnne en na 225.000 km was mijn volkswagen toch toe aan een nieuwe distributieketting. Na goed overleg tot een prijsafspraak gekomen en de reparatie laten uitvoeren. Kreeg de auto keurig gewassen weer terug.
H. NIJMEGEN 15-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijke ontvangst duidelijke informatie vooraf.
Maria Haarlem 14-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service Contact is makkelijk te leggen - goed bereikbaar, en als er problemen zijn dan worden ze binnen no time goed voor je opgelost.
C.R.M. NIJMEGEN 10-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
zoals vanouds altijd goed ondanks corona zoals altijd weer vlot en vakkundig!
Dinie YwemaMeffert Nijmegen 10-04-2020
3 , ik beveel dit aan
nalatig Toen we de volgende dag gingen rijden,gelukkig niet op de snelweg, bleek van het linker voorwiel 3 en van het rechter voorwiel 2 moeren los te zitten.We proberen er maar niet aan te denken,als we bij Neerbosch de snelweg waren opgegaan.
Frank NIJMEGEN 09-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Perfecte service! Makkelijk op korte termijn afspraak kunnen maken. Reparatie is goed uitgevoerd. Prijs viel mee.
Niek Dieren 09-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima Bij de aanschaf van mijn auto verliepen alle contacten naar volle tevredenheid. En dat heb ik al eens anders meegemaakt! Kortom, een ervaring waar ik met plezier op terugkijk.
E. ELBURG 08-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed Goed contact.
A.H. Peters Dieren 08-04-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Prima bandenwissel Prima bandenwissel
H.J.Klopman Apeldoorn 08-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Ontvangs en afhandeling is goed Een klein maar erg vriendelijke bedrijf Ontvangs is vriendelijke Service is tot nu toe erg goed maar heb hem pas bijna 1 week Zou ik dit bedrijf aanraden? Jazeker
A.M. IJSSELMUIDEN 08-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed, snel en betrouwbaar Na de aanschaf van mijn auto die nog geen 3.000 had gekost, bleek de dynamo stuk. Ondanks dat auto's van dat bedrag normaal gesproken niet onder de garantie vallen, werd het euvel in goed overleg verholpen.
Kees Westdorpe 07-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer vriendelijk en goede service. Zeer vriendelijk en komen afspraken na. Heel erg tevreden
B v der Velde  OLDEBROEK 02-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen vlotte service Snelle en goede service
J.G. ELBURG 02-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed gedaan wat is afgesproken Tevreden
C.J Grimme Biddinghuizen 02-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Wij vinden garage Wijnne heel goed!!! ze verdienen een dikke 9 !!!
J van Doorn  'T HARDE 01-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf Een hele fijne garage met goede service
H. NUNSPEET 01-04-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Prima Kleine beurt en Airco bijgevuld. Alleen jammer dat ze ( doen ze altijd ) de auto niet gewassen hebben. ik maakte er een grapje over, maar het blijkt alleen bij een grote beurt te zijn, anders kan het niet uit. Nou, ik vond het bedrag van de rekening wel zo hoog dat wat mij betreft de auto wel even gewassen had kunnen worden. Maar verder prima bedrijf dat ik iedereen zou willen aanraden.
 JW CULEMBORG 01-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top Top
E Slot Blom Lelystad 31-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service! Omdat mijn auto tot drie keer toe verborgen lekkage vertoonde, werd er steeds gratis gezocht naar een oplossing .hopelijk is het bij de laatste keer opgelost!
Anna Nijmegen 31-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed geholpen voor een betaalbare prijs! Goed geholpen. Er werd rekening gehouden met het feit dat ik een student ben. Altijd fijn dat ze het bedrag hoger schatten en het achteraf mee blijft te vallen.
Judith Dieren 30-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Altijd goede service Deze keer kwam ik alleen voor de bandenwissel. Koffie en krantje voor mevrouw en wachten tot de bandenwissel was gedaan. Binnen een uur was alles gereed en kon ik naar het werk. Prima geregeld.
Harrie Druten 22-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Heel tevreden Wij zijn heel tevreden met onze aankoop Vriendelijk geholpen Goede inruilprijs Wat moet je nog meer
Anton Kampen 18-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Alles goed geregeld Laat al een paar jaar de reparatie, apk keuring hier doen. Ook een lampje van 80 cent wordt naar waarheid berekend zoals het hoort. Dus een top garage.
Bas Nijmegen 17-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Betrouwbare service Kon mijn auto in de ochtend brengen. Omdat er geen leenauto kon ik een andere auto meekrijgen. Eigen auto was ruim voor de afgesproken tijd weer gereed. Ben erg tevreden over de vriendelijke en betrouwbare service bij Autobedrijf Wijnne
Remco Houterman Nijmegen 16-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top Goede service en duidelijke communicatie.
Geurt Nunspeet 16-03-2020
7 ja, ik beveel dit aan
is goed maar kan nog iets beter Klachten heb ik niet maar, het volgende wil jullie wel mededelen .mijn broer heeft bij de garage in EDE zijn auto laten keuren en een kleine beurt, en tot zijn verbazing was zijne auto van binnen netjes gezogen ook de ruiten waren gedaan dat vind ik een goede service zonder extra kosten
jg Dieren 16-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Heel goed klant vriendelijk ,behulpzaam
Letty NIJMEGEN 12-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede uitleg van wat er gebeurd word goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurd
JanDaan Noest Nijmegen 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Volkomen goed, zoals al altijd bijna dertig jaar. zie de hierboven geschreven regel
Marin Heveadorp 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijk & vakkundig Kom hier al jaren, niks te klagen.
W.G. Nijmegen 11-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
snel en adequaat Vriendelijk en u denkt mee om het niet te duur te laten worden
Jos Nijmegen 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
prima zaak Je wordt vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan De service is heel goed
Ron Wijchen 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
👍👍 Goed en vlot en deskundig geholpen.
Conno Elburg 10-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Deskundig en snel geholpen Alle mankementen snel en deskundig verholpen op een professionele en klantvriendelijk wijze.
Jesper Apeldoorn 05-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Service met hoofdletter S Recent hebben wij na een korte en eerlijke onderhandeling een mooie Mini Cooper bij Autobedrijf Wijnne gekocht. Een week na aflevering was er een klein probleempje, dit is vlot en vakkundig opgelost. Wij raden Autobedrijf Wijnne dan ook van harte aan!
Bert Deventer 05-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
zeer vriendelijk ontvangen Bij het binnen komen zeer vriendelijk ontvangen en een goed gesprek gehad met de medewerkers. Zeer goed geholpen en duidelijke uitleg gehad van de medewerker. het bedrijf word door mij zeker aanbevolen in onze vriendenkring.
Dinie Leuvenheim 03-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goed en keurig geholpen. Helemaal goed .
Henk Eerbeek 03-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prettige en adequate behandeling. Een vlotte afhandeling van de koop van mijn auto. Persoonlijke benadering werd als positief ervaren.
J.M. (Han) Bosz Laag-Soeren 03-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Ik ben over de aankoop uitermate tevreden. Met veel plezier heb ik de eerste kilometers gereden en ik heb de overtuiging, dat we een goede koop hebben gedaan. Over de contacten met Erik over de aankoop ben ik tevreden; deskundig en begripvol. Een klein minnetje is bij de aflevering 'de uitleg over de auto'. Daar was te weinig tijd voor en ging dus een beetje te vlug. Gelukkig woon ik dichtbij en kan ik gemakkelijk bij jullie langs komen. De laagdrempeligheid van jullie bedrijf waardeer ik zeer! Dus als ik nog vragen heb, ik kan altijd bij jullie terecht. Houden zo!
Eduardo ‘t Gooi 29-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Mooie deal Mooi familiebedrijf met een heerlijk gemoedelijke sfeer. Constant vernieuwende collectie jonge auto’s. Uitstekende deal kunnen doen tov de merkdealers in hun “glazen paleizen” in de Randstad. Bij dit bedrijf ben je geen nummer 👍
Gerard Nell Klazienaveen 27-02-2020
5 , ik beveel dit aan
De auto ben ik wel tevreden mee We hebben onderhandeld met Kevin De offerte was 17935,00 euro toebetalen Kevin belde over de prijs , ik wilde 17500. geven Kevin zij dat ik heel slecht te verstaan was , hij bood aan voor 17750.00 , ik zij voor 17500. ,maar om dat Kevin alsmaar zij dat ik slecht te verstaan was. begreep ik dat 17500. de prijs was. Ik vind zelf dat het oortje wat Kevin heel de dag in zijn oor heeft de boosdoener is . en niet goed werkt . Dus we gingen het contract teken . bij aankomst verbaasde ik me over de prijs , (achteraf het ik direct weg moeten gaan) ik dacht het zal wel aan mij liggen , dus het werd 17750.00 euro Met de vraag aan Kevin of er een reserve wiel bij kon . Kevin zij ik zal wel kijken we hebben genoeg wielen , dus oké ik blij Bij aflevering was er geen reserve wiel , dus weer een domper. Kevin heeft het een en ander uit gelegd van de auto. ik denk maak het niet te lang want ik zoek het zelf wel uit. ben helemaal klaar met jou
jan Rutten dieren 26-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Als nieuweling ben ik wel tevreden De verrichtingen en vernieuwingen naar behoren verricht .
Leo Vlaardingen 25-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Perfect geholpen en afgehandelt Afspraak 100% nagekomen Auto netjes gepoetst stond klaar voor proefrit als afgesproken. Vriendelijke ontvangst en afhandeling inruil van vorige auto. Lijkt op 'ouderwetse' service zoals we dat vroeger in de Randstad hadden. Geen klachten.
Willem Vitadamo Almelo 21-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Super, ze doen wat ze zeggen Geen minpunten service top
Stella Amersfoort 20-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top! Toppers zijn het.
Geertje Kramer AMSTERDAM 19-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Het is een zeer klantvriendelijk gericht bedrijf Vanaf binnenkomst zijn we uitstekend geholpen. Prima inruilbedrag voor de Ford Mondeo ontvangen en de Peugeot 308 was ook scherp geprijsd. De gehele afhandeling verliep prettig.
jan Eerbeek 18-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
goed goed
Arie v Essen LOENEN GLD 18-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Erg positief Afspraak was snel gemaakt, leenauto geen probleem en kwaliteit hoog in het vaandel, prima!
Harry Dieren 18-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Afspraak keurig na gekomen met billijke prijs Beurt zonder al te veel verrassingen, niet anders dan was afgesproken.
Adwin Nunspeet 18-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima en snel geholpen Auto gebracht voor een grote beurt. Netjes en snel geholpen.
Margreet Nijmegen 18-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer tevreden! Werd vriendelijk ontvangen!
Inge de Heer Nijmegen 18-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Weer heel goed ! Goede en snelle diagnose. Veel onderdelen aan de remmen vervangen, en toch geen hoge rekening. Erg blij mee.
Arie Dieren 18-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Deskundig en betrouwbaar Deskundig en betrouwbaar.
Paul Wijnen 16-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Vlotte en goede afhandeling Betrouwbaar en kundig autobedrijf, vriendelijk in de omgang
Taco Sysling \'T Harde 13-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Na een kleine beschadiging van een lichtmetalen wiel is dit keurig hersteld, en bij het ophalen de gehele auto gepoetst van binnen en buiten! Nies meer van te zien en auto weer als nieuw! Top!
Gert Elburg 13-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima bedrijf met goede service. Deurrubber vervangen. Prima en snel uitgevoerd.
Jan Oosterbeek 12-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Deskundig, vriendelijk, maar niet gericht op een klant die de weg niet kent in al die knoppen... Er zitten, voor mij althans, veel meer snufjes in deze auto dan ik nodig vind. In die grabbelton vind ik nu net niet wat ik wel nodig heb: hoe kan ik de lichtsterkte op het paneel lager krijgen, hoe krijg ik de dagteller op 0 , die ruitenwissers, voor en achter vind ik niet snel als het buiten donker is...Jan Mol
Frans Nijmegen 12-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Gewldig geholpen Mijn ervaring is zoals altijd super goed
Gerrit Wezep 12-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima garage Auto wordt prima gerepareerd en goede service verleent
Fam. R. Millingen aan de Rijn 11-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima en zeer prettig en goed geholpen. Wij kochten hier 2 auto’s in twee weken. Wij zijn zeer tevreden over de aankopen en de afhandeling van deze aankopen.
Linda ‘t Harde 11-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Zoals altijd weer keurig gemaakt. Mijn auto is weer keurig gemaakt en kreeg een mooie leenauto mee. Helaas bij het ophalen en betalen pakte ze de telefoon op en ging iemand telefonisch helpen, dit terwijl ik nog niet klaar was. Voelde mij een beetje aan de kant geschoven... Erg jammer..
W. Hoek Dieren 10-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen heel klantvriendelijk, perfect geholpen
Freek Bobeldijk Ellecom 10-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
I van der Krieke Amsterdam 10-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Uitstekende service en vriendelijke mensen
E Scholten Arendsen Dieren 10-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede ervaring alles volgens afspraak.
Frans Piekstra Dronten 09-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vertrouwde en betrouwbare garage. \r\n
Taco Sysling \'T Harde 09-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Na een kleine beschadiging van een lichtmetalen wiel is dit keurig hersteld, en bij het ophalen de gehele auto gepoetst van binnen en buiten! Nies meer van te zien en auto weer als nieuw! Top!
Paul L. smissaert Nijmegen-oosterhout 08-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
j bonhof nunspeet 08-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld vlot geholpen goede uitleg
jan rietveld nijkerk 07-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goed bedrijf je word plezierig geholpen bij aanschaf auto en komen afspraken na .\r\nhet is vierde auto die ik bij wijnne gekocht heb met volle tevredenheid.
anoniem 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Rien Hup \'t Harde 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede service voor een prima prijs
Rowan van der Zande Elspeet 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Hele nette occasion gekocht.
Humpfrij Erkens Nijmegen 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Zeer goede ervaring
Willy Roesink Nijmegen 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Hallo mensen het bedrijf en de service is prima enige minpuntje is dat we gebeld zouden worden als de auto klaar was dat is niet gebeurd dus zijn rond kwart voor vijf zelf maar naar jullie toe gekomen verder niks aan te merken gr Willy Roesink
anoniem 05-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld