Beoordelingen

8.6 8.6 2027 beoordelingen
98% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
A.M. IJSSELMUIDEN 08-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed, snel en betrouwbaar Na de aanschaf van mijn auto die nog geen 3.000 had gekost, bleek de dynamo stuk. Ondanks dat auto's van dat bedrag normaal gesproken niet onder de garantie vallen, werd het euvel in goed overleg verholpen.
Kees Westdorpe 07-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer vriendelijk en goede service. Zeer vriendelijk en komen afspraken na. Heel erg tevreden
B v der Velde  OLDEBROEK 02-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen vlotte service Snelle en goede service
J.G. ELBURG 02-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed gedaan wat is afgesproken Tevreden
C.J Grimme Biddinghuizen 02-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Wij vinden garage Wijnne heel goed!!! ze verdienen een dikke 9 !!!
J van Doorn  'T HARDE 01-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf Een hele fijne garage met goede service
H. NUNSPEET 01-04-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Prima Kleine beurt en Airco bijgevuld. Alleen jammer dat ze ( doen ze altijd ) de auto niet gewassen hebben. ik maakte er een grapje over, maar het blijkt alleen bij een grote beurt te zijn, anders kan het niet uit. Nou, ik vond het bedrag van de rekening wel zo hoog dat wat mij betreft de auto wel even gewassen had kunnen worden. Maar verder prima bedrijf dat ik iedereen zou willen aanraden.
 JW CULEMBORG 01-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top Top
E Slot Blom Lelystad 31-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service! Omdat mijn auto tot drie keer toe verborgen lekkage vertoonde, werd er steeds gratis gezocht naar een oplossing .hopelijk is het bij de laatste keer opgelost!
Anna Nijmegen 31-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed geholpen voor een betaalbare prijs! Goed geholpen. Er werd rekening gehouden met het feit dat ik een student ben. Altijd fijn dat ze het bedrag hoger schatten en het achteraf mee blijft te vallen.
Judith Dieren 30-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Altijd goede service Deze keer kwam ik alleen voor de bandenwissel. Koffie en krantje voor mevrouw en wachten tot de bandenwissel was gedaan. Binnen een uur was alles gereed en kon ik naar het werk. Prima geregeld.
Harrie Druten 22-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Heel tevreden Wij zijn heel tevreden met onze aankoop Vriendelijk geholpen Goede inruilprijs Wat moet je nog meer
Anton Kampen 18-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Alles goed geregeld Laat al een paar jaar de reparatie, apk keuring hier doen. Ook een lampje van 80 cent wordt naar waarheid berekend zoals het hoort. Dus een top garage.
Bas Nijmegen 17-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Betrouwbare service Kon mijn auto in de ochtend brengen. Omdat er geen leenauto kon ik een andere auto meekrijgen. Eigen auto was ruim voor de afgesproken tijd weer gereed. Ben erg tevreden over de vriendelijke en betrouwbare service bij Autobedrijf Wijnne
Remco Houterman Nijmegen 16-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top Goede service en duidelijke communicatie.
Geurt Nunspeet 16-03-2020
7 ja, ik beveel dit aan
is goed maar kan nog iets beter Klachten heb ik niet maar, het volgende wil jullie wel mededelen .mijn broer heeft bij de garage in EDE zijn auto laten keuren en een kleine beurt, en tot zijn verbazing was zijne auto van binnen netjes gezogen ook de ruiten waren gedaan dat vind ik een goede service zonder extra kosten
jg Dieren 16-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Heel goed klant vriendelijk ,behulpzaam
Letty NIJMEGEN 12-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede uitleg van wat er gebeurd word goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurd
JanDaan Noest Nijmegen 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Volkomen goed, zoals al altijd bijna dertig jaar. zie de hierboven geschreven regel
Marin Heveadorp 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijk & vakkundig Kom hier al jaren, niks te klagen.
W.G. Nijmegen 11-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
snel en adequaat Vriendelijk en u denkt mee om het niet te duur te laten worden
Jos Nijmegen 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
prima zaak Je wordt vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan De service is heel goed
Ron Wijchen 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
👍👍 Goed en vlot en deskundig geholpen.
Conno Elburg 10-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Deskundig en snel geholpen Alle mankementen snel en deskundig verholpen op een professionele en klantvriendelijk wijze.
Jesper Apeldoorn 05-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Service met hoofdletter S Recent hebben wij na een korte en eerlijke onderhandeling een mooie Mini Cooper bij Autobedrijf Wijnne gekocht. Een week na aflevering was er een klein probleempje, dit is vlot en vakkundig opgelost. Wij raden Autobedrijf Wijnne dan ook van harte aan!
Bert Deventer 05-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
zeer vriendelijk ontvangen Bij het binnen komen zeer vriendelijk ontvangen en een goed gesprek gehad met de medewerkers. Zeer goed geholpen en duidelijke uitleg gehad van de medewerker. het bedrijf word door mij zeker aanbevolen in onze vriendenkring.
Dinie Leuvenheim 03-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goed en keurig geholpen. Helemaal goed .
Henk Eerbeek 03-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prettige en adequate behandeling. Een vlotte afhandeling van de koop van mijn auto. Persoonlijke benadering werd als positief ervaren.
J.M. (Han) Bosz Laag-Soeren 03-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Ik ben over de aankoop uitermate tevreden. Met veel plezier heb ik de eerste kilometers gereden en ik heb de overtuiging, dat we een goede koop hebben gedaan. Over de contacten met Erik over de aankoop ben ik tevreden; deskundig en begripvol. Een klein minnetje is bij de aflevering 'de uitleg over de auto'. Daar was te weinig tijd voor en ging dus een beetje te vlug. Gelukkig woon ik dichtbij en kan ik gemakkelijk bij jullie langs komen. De laagdrempeligheid van jullie bedrijf waardeer ik zeer! Dus als ik nog vragen heb, ik kan altijd bij jullie terecht. Houden zo!
Eduardo ‘t Gooi 29-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Mooie deal Mooi familiebedrijf met een heerlijk gemoedelijke sfeer. Constant vernieuwende collectie jonge auto’s. Uitstekende deal kunnen doen tov de merkdealers in hun “glazen paleizen” in de Randstad. Bij dit bedrijf ben je geen nummer 👍
Gerard Nell Klazienaveen 27-02-2020
5 , ik beveel dit aan
De auto ben ik wel tevreden mee We hebben onderhandeld met Kevin De offerte was 17935,00 euro toebetalen Kevin belde over de prijs , ik wilde 17500. geven Kevin zij dat ik heel slecht te verstaan was , hij bood aan voor 17750.00 , ik zij voor 17500. ,maar om dat Kevin alsmaar zij dat ik slecht te verstaan was. begreep ik dat 17500. de prijs was. Ik vind zelf dat het oortje wat Kevin heel de dag in zijn oor heeft de boosdoener is . en niet goed werkt . Dus we gingen het contract teken . bij aankomst verbaasde ik me over de prijs , (achteraf het ik direct weg moeten gaan) ik dacht het zal wel aan mij liggen , dus het werd 17750.00 euro Met de vraag aan Kevin of er een reserve wiel bij kon . Kevin zij ik zal wel kijken we hebben genoeg wielen , dus oké ik blij Bij aflevering was er geen reserve wiel , dus weer een domper. Kevin heeft het een en ander uit gelegd van de auto. ik denk maak het niet te lang want ik zoek het zelf wel uit. ben helemaal klaar met jou
jan Rutten dieren 26-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Als nieuweling ben ik wel tevreden De verrichtingen en vernieuwingen naar behoren verricht .
Leo Vlaardingen 25-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Perfect geholpen en afgehandelt Afspraak 100% nagekomen Auto netjes gepoetst stond klaar voor proefrit als afgesproken. Vriendelijke ontvangst en afhandeling inruil van vorige auto. Lijkt op 'ouderwetse' service zoals we dat vroeger in de Randstad hadden. Geen klachten.
Willem Vitadamo Almelo 21-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Super, ze doen wat ze zeggen Geen minpunten service top
Stella Amersfoort 20-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top! Toppers zijn het.
Geertje Kramer AMSTERDAM 19-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Het is een zeer klantvriendelijk gericht bedrijf Vanaf binnenkomst zijn we uitstekend geholpen. Prima inruilbedrag voor de Ford Mondeo ontvangen en de Peugeot 308 was ook scherp geprijsd. De gehele afhandeling verliep prettig.
jan Eerbeek 18-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
goed goed
Arie v Essen LOENEN GLD 18-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Erg positief Afspraak was snel gemaakt, leenauto geen probleem en kwaliteit hoog in het vaandel, prima!
Harry Dieren 18-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Afspraak keurig na gekomen met billijke prijs Beurt zonder al te veel verrassingen, niet anders dan was afgesproken.
Adwin Nunspeet 18-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima en snel geholpen Auto gebracht voor een grote beurt. Netjes en snel geholpen.
Margreet Nijmegen 18-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer tevreden! Werd vriendelijk ontvangen!
Inge de Heer Nijmegen 18-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Weer heel goed ! Goede en snelle diagnose. Veel onderdelen aan de remmen vervangen, en toch geen hoge rekening. Erg blij mee.
Arie Dieren 18-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Deskundig en betrouwbaar Deskundig en betrouwbaar.
Paul Wijnen 16-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Vlotte en goede afhandeling Betrouwbaar en kundig autobedrijf, vriendelijk in de omgang
Taco Sysling \'T Harde 13-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Na een kleine beschadiging van een lichtmetalen wiel is dit keurig hersteld, en bij het ophalen de gehele auto gepoetst van binnen en buiten! Nies meer van te zien en auto weer als nieuw! Top!
Gert Elburg 13-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima bedrijf met goede service. Deurrubber vervangen. Prima en snel uitgevoerd.
Jan Oosterbeek 12-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Deskundig, vriendelijk, maar niet gericht op een klant die de weg niet kent in al die knoppen... Er zitten, voor mij althans, veel meer snufjes in deze auto dan ik nodig vind. In die grabbelton vind ik nu net niet wat ik wel nodig heb: hoe kan ik de lichtsterkte op het paneel lager krijgen, hoe krijg ik de dagteller op 0 , die ruitenwissers, voor en achter vind ik niet snel als het buiten donker is...Jan Mol
Frans Nijmegen 12-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Gewldig geholpen Mijn ervaring is zoals altijd super goed
Gerrit Wezep 12-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima garage Auto wordt prima gerepareerd en goede service verleent
Fam. R. Millingen aan de Rijn 11-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima en zeer prettig en goed geholpen. Wij kochten hier 2 auto’s in twee weken. Wij zijn zeer tevreden over de aankopen en de afhandeling van deze aankopen.
Linda ‘t Harde 11-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Zoals altijd weer keurig gemaakt. Mijn auto is weer keurig gemaakt en kreeg een mooie leenauto mee. Helaas bij het ophalen en betalen pakte ze de telefoon op en ging iemand telefonisch helpen, dit terwijl ik nog niet klaar was. Voelde mij een beetje aan de kant geschoven... Erg jammer..
W. Hoek Dieren 10-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen heel klantvriendelijk, perfect geholpen
Freek Bobeldijk Ellecom 10-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
I van der Krieke Amsterdam 10-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Uitstekende service en vriendelijke mensen
E Scholten Arendsen Dieren 10-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede ervaring alles volgens afspraak.
Frans Piekstra Dronten 09-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vertrouwde en betrouwbare garage. \r\n
Taco Sysling \'T Harde 09-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Na een kleine beschadiging van een lichtmetalen wiel is dit keurig hersteld, en bij het ophalen de gehele auto gepoetst van binnen en buiten! Nies meer van te zien en auto weer als nieuw! Top!
Paul L. smissaert Nijmegen-oosterhout 08-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
j bonhof nunspeet 08-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld vlot geholpen goede uitleg
jan rietveld nijkerk 07-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goed bedrijf je word plezierig geholpen bij aanschaf auto en komen afspraken na .\r\nhet is vierde auto die ik bij wijnne gekocht heb met volle tevredenheid.
anoniem 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Rien Hup \'t Harde 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede service voor een prima prijs
Rowan van der Zande Elspeet 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Hele nette occasion gekocht.
Humpfrij Erkens Nijmegen 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Zeer goede ervaring
Willy Roesink Nijmegen 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Hallo mensen het bedrijf en de service is prima enige minpuntje is dat we gebeld zouden worden als de auto klaar was dat is niet gebeurd dus zijn rond kwart voor vijf zelf maar naar jullie toe gekomen verder niks aan te merken gr Willy Roesink
anoniem 05-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
jr kerkmeijer dieren 04-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goed
Theo Pelgrim Brummen 04-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Heel goed
Esther van Cleef Arnhem 04-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Mooi en fijn bedrijf met vriendelijke mensen.\r\nIk heb voor het eerst een auto gekocht en ben erg tevreden over de gedane zaken met dit bedrijf!
Lyanne VELDHUIS Dieren 04-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Super fijne garage. Aankoop ging vlot. En nu met het vervangen van een distributie riem ging ook prettig.
anoniem 03-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
Kees Besse Malden 02-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Altijd prima service en klantgerichtheid
Paul van Nus Elst Gld 01-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Zoals altijd de afgelopen Jaren, weer perfect, zeer klant vriendelijk en duidelijk met uitleg van de servicebeurt etc. !!!!
cor fokkens Enschede 30-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Heb een Nissan Qashqai gekocht en ben heel erg tevreden over de aflevering van deze auto en hij rijdt bijzonder goed.
Ans Brom Eerbeek 29-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Wij zijn tevreden.
Han Bosz Laag- Soeren 28-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Ik ben gewoon tevreden!
Ger-Jan Smits \'s-Hertogenbosch 28-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
anoniem 28-01-2020
7 ja, ik beveel dit aan
voldoende, een redelijke ervaring
Truus van Arkel VLEUTEN 28-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Eline Duiven 27-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Begin januari heb ik mijn 3e bijna nieuwe auto van Wijnne gekocht. Deze keer een Opel Crosslander X. Erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Garage Wijnne. De accu in mijn inruilauto ging net een paar dagen voor ik de nieuwe auto kreeg kapot en werd zonder kosten vervangen. De volgende auto wordt waarschijnlijk een elektrische auto. Hopelijk is het tegen die tijd ook mogelijk om bij Wijnne één te vinden?
Jeroen Jurrius Eerbeek 22-01-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
Harry Peters 20-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Lis Nijmegen 17-01-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
B. Bos Bolderik 42 Elburg 16-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede ervaringen, inmiddels de 4de auto gekocht
Gerrit Willem Magre Elburg 16-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Een geweldige auto ,ligt goed op de weg zit heerlijk goede stoelen en keurig afgeleverd .\r\nKort maar krachtig fijne BMW ik hoop er een paar jaar probleem loos mee te sturen
Peter Schumbera Beuningen 16-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Wellicht handig om bij aflevering een paar dagen van de te voren de afspraak te bevestigen en de mensen op een aantal punten te attenderen: meebrengen kenteken papieren; verzekering regelen;financiën regelen. Ik was ( is mij nog nooit overkomen) bijv. de verzekering vergeten te regelen. Verder zou een kleine attentie ook leuk zijn in de vorm van doosje bonbons of zo. Hoeven geen boeketten te zijn van 25€. Is net even de kers op de taart. Net zoals misschien toch gewone kopjes en een koekje bij de koffie. . Ik snap dat kwaliteiten kennis van zaken voorop staan, maar dit zijn dan de kleinigheidjes die toch net even een ander gevoel geven.
Merijn Braam Beuningen 14-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima service\r\nKomen de afspraken altijd na.\r\nKlantvriendelijke benadering.
Tonnie Toonen Nijmegen 14-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Dat is goed.
Dennis Van den heuvel Nijmegen 13-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Gerdie Neijenhuyzen Nijmegen 13-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede ervaring met dit bedrijf. Wordt altijd netjes te woord gestaan, vriendelijke personeel en afspraken worden nagekomen.
herman h. timmer laag-soeren 06-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld klantgericht en vriendelijk.\r\nprofessionele aanpak en afhandeling
jan rutten dieren 06-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Ben wel tevreden
M. De Witte Emmeloord 03-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Afgelopen november na een korte zoektocht bij Autobedrijf Wijnne terecht gekomen om een Opel Karl te bekijken. Goed geholpen, daardoor ook besloten om de Karl te kopen. Vlotte afhandeling met externe lease maatschappij en daardoor stond Karl al binnen 2 weken bij mij thuis. Eerste 500 km nu erop hebben zitten met Karl en nog steeds erg blij zijn met mijn nieuwe autootje!
PWH Verbeet Berg en Dal 30-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vriendelijke benadering en deskundig
Leon Roumen Nijmegen 28-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima
Lambertus Miggelbrink ELST GLD 27-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Correcte afhandeling van de afspraak
Harry Zwart Westerhaar 24-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Ik koop al meer dan 25 jaar mijn gebruikte auto tot volle tevredenheid bij dit familiebedrijf. Geen enkele behoefte hiervan in de toekomst af te wijken. Alle deskundigheid aanwezig, scherpe prijzen en goede service; wat wenst een mens nog meer.
A.M. Wagenaar AMSTERDAM 23-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Ik heb een Volkswagen Golf gekocht bij autobedrijf Wijnne tegen een uitstekende prijs.\r\nIk rijd er nu een maand in en ben heel tevreden.
Theo Profijt Nijmegen 19-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima service. Duidelijk verwachtingsmanagement. Meedenkend.
L. van Duijnhoven Nijmegen 18-12-2019
3 , ik beveel dit aan
zeer slecht, onaanvaardbaar Afspraken worden niet na gekomen, slechte communicatie. Je wordt beschuldigd van andere problemen doorgeven. \r\nUiteindelijk wel kosten gemaakt, maar auto niet gerepareerd.
Reactie Wijnne: Beste mevrouw, ik heb u al proberen te bellen en kom graag in contact met u. U was gestrand en de ANWB had gezegd dat de dynamo kapot was. Wij waren 1.5 week volgeboekt, maar omdat u niet meer kon rijden hebben we plek voor uw auto gemaakt. De dynamo was volgelopen met olie en deze hebben wij gereviseerd. Daarnaast hebben we de motor schoongemaakt om de lekkage op te sporen. Na een paar uur warm draaien hier bij ons, werd deze niet zichtbaar. Ik heb met u afgesproken dat u een paar weken zou rijden om dan nogmaals langs te rijden om te zien of de lekkage nu wel zichtbaar is. We raden u dit aan om nog te doen, anders heeft u wederom hetzelfde probleem. Dat de auto nog niet volledig gerepareerd is, is bij u en ons dus bekend. We vinden het niet meer dan terecht dat we voor het geleverde werk betaald krijgen dus snappen niet zo goed waarom u verwacht dit niet te hoeven betalen? Als er andere zaken zijn die ik hier niet besproken heb dan horen wij het graag. Als laatste, wat de slechte communicatie betreft; er was bij mij tijdens ons telefoongesprek inderdaad niet duidelijk welke lampjes er branden of gebrand hadden. Met meerdere problemen in een auto is dat voor ons over de telefoon soms erg lastig. Wij 'beschuldigen' onze klanten echter nooit ergens van. Wat zouden we daar mee gebaat zijn? Maar hopelijk begrijpt u ook dat over de telefoon het lastig is elkaar te begrijpen. Verschillende typen auto's hebben namelijk verschillende lampjes en geven daar weer verschillende betekenissen aan. We kunnen de slechte beoordeling dus eigenlijk niet plaatsen en horen graag rechtstreeks van u welke afspraken wij verder niet nagekomen zijn.
Angelique Clappers Beuningen 18-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
anoniem 18-12-2019
4 , ik beveel dit aan
slechter dan verwacht De auto werd veel te laat opgehaald, afgesproken was om elf uur werkelijke tijd rond half twee. Hierdoor moesten wij thuis wachten. Centreerringen waren kapot, die zijn besteld zonder overleg. bij het afleveren van de auto was de nog goede ring achtergehouden.
Reactie Wijnne: Beste mevrouw, het klopt dat de auto later is opgehaald dan afgesproken. Wij hebben hiervan geleerd en communiceren ruimere tijden. Precieze tijden kunnen wij niet waarmaken omdat er ook heel veel klanten zomaar binnenlopen, helemaal in december. Het is daarvoor te hectisch. Wel bevreemd uw cijfer van prijs/kwaliteit ons. We hebben ons namelijk exact aan de prijsafspraak gehouden voor de APK, winterwielen wissel en voor de onderhoudsbeurt. Als u dat op voorhand te duur vond, waarom maakte u dan toch een afspraak? Wat deskundigheid betreft, bij het demonteren van de zomerwielen zagen wij dat er nog 3 centreerringen van de winterset op de naven van de auto zaten. Deze waren kapot gedrukt. Deze wissel was door uzelf gedaan – zo bleek later. De centreerringen moesten besteld worden en dit doen wij altijd zonder overleg. Monteren doen we slechts ná overleg. Zo houden wij de vaart erin, want lang niet altijd krijgen wij de klant direct aan de telefoon omdat die ook wel eens onbereikbaar is. Als we dan pas gaan bestellen wordt het hele proces vertraagd en hangen onze bruggen vol met auto’s. In uw geval waren deze ringen de dag erna pas leverbaar. Wij waren genoodzaakt de zomerwielen weer terug te plaatsen en de auto te retourneren. Ik heb dit zelf gedaan en met u afgesproken dat u de dag erna langs zou rijden om de winterwielen te laten monteren. Een dag later, laat u ons weten het toch zelf weer de wielen te gaan wisselen. De centreerringen kunnen retour dus geen enkel probleem. We snappen dan alleen niet waarom we dan toch een 4 voor deskundigheid krijgen?
Henk van Putten Elburg 17-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Heb prima ervaringen met dit bedrijf. Prima service, deskundige en vriendelijke medewerkers.
Andrea Kruishaar Harderwijk 17-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Wij hebben al jaren lang een positieve ervaring met uw bedrijf. Vandaar dat wij ook steeds weer terug komen.
derk Appelo Deventer 17-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Zeer goed
Wim Nillesen Nijmegen 17-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Altijd correct afhandeling.
Marin Engelhard Heveadorp 16-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Heb mijn auto hier gekocht en laat ze al het onderhoud doen. Fijne zaak, heb nooit het idee dat er onnodige dingen gedaan worden, altijd in overleg.\r\n
Henk Alkemade Dieren 15-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima geholpen en meegedacht!
Roy van Huffelen Heerde 12-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima
A.H. Peters Dieren 10-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goed afspraken mee te maken
A.H. Peters Dieren 10-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima afspraken mee te maken
Louis Vink DIEREN 10-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede service
Roelof Van der heiden Doesburg 09-12-2019
7 ja, ik beveel dit aan
voldoende, een redelijke ervaring Het zijn vriendelijke mensen. Ze staan voor je klaar.
Felice Snel Doesburg 09-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Zeer gastvrij. Ik kon nog rustig een uurtje daar werken, zelfs toen mn al klaar was. Scheelde mij enorm in tijd. \r\n\r\nOver prijs kwaliteit kan ik echt niet zoveel zeggen want ik weet daar te weinig van.
Jeanne Van OVERBEEK Eerbeek 08-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Heel persoonlijk Je bent hier geen nummer.Omdat ik alleen ben vind ik het fijn dat ze mij kennen.
Ellen Lammers BRUMMEN 05-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld prettige mensen. deskundig.\r\n
Jan Kroes Wezep 03-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Willy Lokhorst tHarde 03-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede service en bedankt vöor de leenauto
Berend Jan Bruntink Eerbeek 03-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima. Nooit een probleem.
Hans Nooteboom ZUTPHEN 03-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Eerste contact was via de mail en prima. Vriendelijk en behulpzaam ontvangen door de verkopers. Uiteindelijk ook een auto gekocht en deze is prima afgeleverd op 2 kleine minpuntjes na (bandenspanning was niet goed en onderhoudsboekje in het Spaans ipv Nederlands). Maar dat is inmiddels opgelost
Eibert van de Poppe Doornspijk 03-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
H.D van.der.veen Brummen 02-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Is me goed bevallen
Wim Zomer Eerbeek 02-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vriendelijk personeel en vakbekwame mensen. Je wordt als klant netjes ontvangen.
Juul Lenselink Brummen 02-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Goed
Sjaak Martens Huissen 02-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goed anders zou ik niet terug komen
George Louwerier Rheden 28-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Henk Hofstede Rheden 27-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goede en voldoende service\r\nvriendelijk dank
Annieveldhuis Dieren 27-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Prima
A.H. (Bert) van Dijk Rheden 26-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vrij goed, vertrouwd, maar één minpuntje: ik moest zelf ontdekken dat er ruitensproeiervloeistof was bijgevuld terwijl dat niet gebeurd was, ik had hem zelf net gevuld.
Henk Hofstede Rheden 26-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goede en voldoende service\r\nvriendelijk en behulpzaam
anoniem 26-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Frans Ort Dieren 26-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima service, goede informatie, he4ldere prijsopgaaf. Eén ding: reserve-onderdelen niet op voorraad waardoor een dag vertraging. Gelukkig mochten we de leenauto een dag langer gebruiken!
Geert van der Vos Wijchen 24-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Zeer goed! Perfecte aflevering van auto en service verlening.
Gerrie Van meegen Nijmegen 22-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
Laurens Brueren Nijmegen 22-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Attente en vriendelijke ondersteuning
Wilma Nijmegen 21-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Altijd een een prettige en klantvriendelijke benadering. ben al jaren klant met inmiddels de 4e auto. Super!
Auke Hut Nijmegen 21-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld tot heden goed
Mark van den Brink Beuningen 21-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Professioneel, vriendelijk en deskundig, door de hele laag van de onderneming!!
Harry Loermans Weurt 21-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Via Jan-Willem, relika, bij jullie terecht gekomen.\r\nAuto voor de apk aangeboden en mijnsinziens grondig door de monteur gecontroleerd en goedgekeurd.
Rik Nijmegen 21-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Deskundig advies van een topverkoper gehad! Bij een volgende auto aankoop weet ik het bedrijf weer te vinden.
Niels 21-11-2019
1 , ik beveel dit aan
zeer slecht, onaanvaardbaar Voor een reparatie van een paar uur, ongeveer 4 dagen mijn auto kwijt geweest. Ik ben totaal niet te spreken over hoe ik ben geholpen en het bedrag dat ik vervolgens moest afrekenen.\r\n\r\nSucces met jullie bedrijf.
Erwin Frick APELDOORN 20-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goed
Hannie Lammerts Spankeren 20-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Ron. Apeldoorn. 20-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Tot nu toe goede ervaring bij de aanschaf van een nieuwe auto. Geen gezeur en goede prijs voor de ingeruilde auto.
egbert koers kamperveen 20-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld ik ben goed tevreden
peter van den boogaard laag soeren 19-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld 1e ervaring was positief, mijn benzineleiding was kapot geknaagd door een steenmarter. Ik werd goed en snel geholpen door volgens mij Miranda. Ok het onderdeel moest uit Frankrijk komen dus duurde even. Een wat jongere gast maakte een compliment over mijn schoenen, doet het altijd goed bij een klant. Toen ik even moest wachten de receptie was aan de telefoon kwam een monteur mij vragen of hij kon helpen, prima. Prijs was ok. Bij het weer ophalen van de auto zag ik een a 4tje dat er mogelijkheid was voor een leenauto dat had ik graag eerder geweten.
christine wiegand SPANKEREN 19-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen goed gevoel
anoniem 19-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Judith Zwolsman Dieren 16-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Een zeer gerenommeerd en fijn bedrijf. Houdt zich aan de afspraken ondanks onderbezetting. Top.
Johan van Muijen Nijmegen 15-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vriendelijke mensen. Top garage.
anoniem 15-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
erna wolfs-van deventer Dieren 15-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld medewerker was klantvriendelijk en er was telefonisch overleg over de uit te voeren reparatie
Leon Eijkhout Beuningen 14-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld voor een onderhoudsbeurt van mijn privatlease auto kreeg ik een leenauto mee zonder daar voor hoeven te betalen. prima!
Marten Pierik Oldebroek 14-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Hans van der Stroom 8081 AG Elburg 14-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld prima
h ngd doornspijk 13-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld gebroken multiriem
Heimen Juffer Elspeet 13-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Goed bedrijf met vriendelijk personeel
Ben Hoevers Dieren 12-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Wij zijn tevreden!
Gaby Hübner Groesbeek 11-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Jozefien Reumerman Velp 11-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goed geholpen!
Liesbeth Reitsema Dieren 08-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goed aardig en luisterde oor
Marthie van der Veen Weurt 08-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld vriendelijk en behulpzaam
Tonnie Toonen Nijmegen 08-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Dick v.brecht Wijchen 07-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
H Nielen BEUNINGEN GLD 07-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Prina service en vakbekwaam.
Chris Alwicher Nijmegen 07-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
Gerrit Peters Rheden 06-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goede service en vriendelijk
Steven Hopman Elburg 06-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Christien de Vries IJsselmuiden 06-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nKeurig op tijd geholpen voor een redelijke prijs.\r\n\r\n\r\n\r\n
Wim Broekhuis Elburg 06-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Tevreden over de werkzaamheden !
Gerrit Kroes Wezep 06-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Theo Pelgrim Brummen 06-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Zeer goed
Victor Phaff Dronten 06-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Betrouwbaar en mijn vaste partner en adviseur als het om automotiv gaat
Albert Leusink Wezep 06-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Jan Huisman Goor 06-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
anoniem 03-11-2019
7 ja, ik beveel dit aan
voldoende, een redelijke ervaring
T Ywema Nijmegen 03-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goed
Perry van den Hoef Venlo 01-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima service, niets op aan te merken.
Frits Witjes Elst 01-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
J. H. Dieren 31-10-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
jan just de la paisieres dieren 30-10-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
A.J.M. Köhnen De Steeg 30-10-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Uitstekend!
Theo Wolven Arnhem 30-10-2019
7 ja, ik beveel dit aan
voldoende, een redelijke ervaring Goedu
Nic Looijaard Dieren 30-10-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Snellen service bij \"spoedreparatie( kapotte accu)\"en bij de onderhoudsbeurt alles volgens afspraak en op tijd gedaan.
Chris Timmer Elburg 28-10-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Voor de eerste keer een auto gekocht bij autobedrijf Wijnne. Eerste ervaring kan ik alleen maar als goed bestempelen. Vriendelijke ontvangst. Kreeg voldoende kans om mijn wensen naar voren te brengen. Bij aflevering goede uitleg. Kortom, zal ongetwijfeld vervolg krijgen.
A Felix 27-10-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Bertus groothuis doornspijk 25-10-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
John Zwart Hoevelaken 24-10-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goed ervaring gehad met de aankoop van onze auto. We zijn goed geholpen en eventuele punten zijn goed opgelost.
Frederik Albert van Rheenen Dieren 24-10-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen 10
Jolanda Teeuwen Elburg 24-10-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Vriendelijk en vakkundig hebben ze me geholpen met het restylen van mijn motorkap. Binnen een dag was m\'n auto klaar, en de prijs viel me ook mee.
i van Rheenen Dieren 24-10-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Marten Koopmans ELBURG 23-10-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld heel goed, behulpzaam en vriendelijk
Paul Kroonenburg Zaandam 22-10-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Helemaal top
PM Bouwens Nunspeet 22-10-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Jan de Haas Wezep 22-10-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goed \r\nDe verloren zoon is terug \r\nHaha \r\nGroetjes Jan
Glimmerveeen T harde 22-10-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
Harry Peters Dieren 18-10-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Op een vrijdag na-middag perfect en adequaat geholpen!
David Floris Rheden 16-10-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede uitleg en service
anoniem 15-10-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Gastvrij, vriendelijk en binnen de afgesproken tijd.
Joop Marcus Apeldoorn 15-10-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vriendelijk personeel en goede service