Beoordelingen

8.6 8.6 2093 beoordelingen
97% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
M. OLDEBROEK 03-07-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Een vertrouwd adres Nette behandeling. Afspraken worden goed uitgevoerd.
Maarten Spijkenisse 02-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Perfect op zijn Rotterdamse gewoon goed
Roelof Meppel 02-07-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Top Echt heel erg klantvriendelijk , goede service , voor de proefrit kregen we een bon om te tanken voor 25 euro . Auto kreeg nieuwe APK en de aflevering was ook keurig geregeld even bakje koffie en de papieren waren klaar . We rijden met veel plezier in de peugeot 3008 .
B.T. OLDEBROEK 01-07-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekend Goed bedrijf
Bernard Koele Zwolle 29-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Helemaal TOP Een auto bedrijf waar mensen plezier uitstralen. Klant vriendelijk op een natuurlijke wijze.
P.H. ELBURG 29-06-2020
8 ja, ik beveel dit aan
prima! Er wordt mee gedacht om onnodig kosten te maken.
Tom Kother 27-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Bijzonder goeie nazorg Stad en land afgezocht naar een MINI Cabrio CooperS. Bij Wijnne de beste prijs/kwaliteit gevonden. Prachtige auto en prettig geholpen. Na 4 maanden helaas pech met het koelsysteem en een vorse ingreep was noodzakelijk. Omdat ik ver bij Wijnne vandaan woon heb ik de MINI bij een dealer in de buurt laten repareren. Hoge kosten. Toch gedaan. Daarna heb ik contact gezocht met Wijnne. Zij vonden het toch bij hun garantie nazorg horen en hebben een behoorlijk deel van de reparatiekosten voor hun rekening genomen. EchteTop Service!
H. Kampen 25-06-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Tijd voor de klant. Aankoop nieuwe auto. Prima gesprek gehad en alle tijd voor een proefritje en afhandeling.
Fred Epe 25-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service voor een redelijke prijs! Ik ben al jaren klant van Wijnne en ze bieden prima service voor een redelijke prijs. Problemen worden opgelost op een plezierige manier. Beter en duidelijk goedkoper dan bij de merkgarages. Je bent geen nummer maar klant!
G. ELBURG 25-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Open, Eerlijk en Vakkundig Andere auto gekocht. Contact was open, eerlijk en vakkundig. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ook nadat ik de auto al bij huis had, kreeg ik bericht dat er nog een nieuwe ruitenwisser erop moest. Dus zelfs het kleinste dingetje werd geregeld en de auto werd dus als nieuw afgeleverd.
J. 'T HARDE 24-06-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Gewoon goed. Netjes geholpen.
B. DOORNSPIJK 23-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goed bedrijf Luisterend oor en fijne monteur
C.J.W. ELBURG 23-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer goede service Zeer goed geholpen en reperaties netjes geregeld
H.den Besten Hierden 23-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen Goed geholpen
dieperink dick Dieren 22-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
We zijn snel en goed geholpen. Allen afspraken zijn uitstekend na gekomen,
G. HARDERWIJK 19-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
prima tevreden Goede klanten server's Gr
J. TOLLEBEEK 19-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijk, meedenkend, lekkere koffie. Vriendelijk, meedenkend en lekkere koffie.
M. ACHTERVELD 19-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Super geholpen en fijn gevoel erbij, top zaak. Na vele jaren eens niet bij de merkendealer een auto gekocht, snel zakelijk en zeer prettig geholpen door fam. Wijnne, de aanschaf de inruil en het afleveren van de Seat Leon FR was een fijne ervaring. Alle afspraken keurig nagekomen, TOP.
Herman NUNSPEET 18-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Hele goede service en kosten zijn ok Als er iets meer a d hand is, wordt er altijd even gebeld en is er overleg. Heel klantgericht en klantvriendelijk.
jack ELBURG 17-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
prima service Goed advies bijzonder klantvriendelijk. Denken met je mee over de meest geschikte oplossing. Kom er al heel lang en nog nooit teleur gesteld.
Aad ELBURG 17-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Altijd goed Vertrouwd adres
P.M. NUNSPEET 17-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen Snel en adequaat het probleem met de autosleutel opgelost
W.Y. ELBURG 17-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Keurig geholpen door dit bedrijf Zoals gebruikelijk was ik keurig geholpen door autobedrijf Wijnne.
J.Bolhuis `t Harde 17-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Goed en netjes behandel goeie service en keurig op tijd klasse
Lisa Jacobs 15-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf Voor dit bedrijf een relatief goedkope auto gekocht, maar ontzettend goede service. De auto werd zeer goed afgeleverd en de verkoop verliep soepel.
N.J.A. ARNHEM 13-06-2020
4 , ik beveel dit aan
niet tevreden Leenauto 2x berekend, totale rekening vrij hoog
L.P.G.M. LEUTH 11-06-2020
8 ja, ik beveel dit aan
ik ben tevreden Ik ben goed geinformeerd wat er ging gebeuren
Diana Oostland IJmuiden 05-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Klantvriendelijk, meedenkend en zeer goede service Toen ik interesse toonde in een auto stuurde Gerrit mij een persoonlijk filmpje toe van de binnen- en buitenkant van de auto met een uitleg over de auto. Erg prettig om vooraf meer te zien dan alleen foto's op internet. Op een zaterdag een afspraak gepland voor een proefrit en we werden zeer open en hartelijk ontvangen. De afspraken rondom de verkoop en oplevering zijn meer dan netjes afgehandeld. De auto had 3 weken na verkoop een foutmelding en deze hebben ze binnen twee dagen gerepareerd door een nieuw onderdeel te monteren. Ze boden een vervangende auto om de tijd te overbruggen. Ik ben zeer tevreden over de verkoop en de monteur van de garage. Ik ben hartelijk ontvangen met een kop koffie en kreeg alle ruimte voor een proefrit, vragen die ik wilde stellen en de uitleg over de auto. Ze waren voorbereid op mijn komst bij zowel de verkoop als bij terugkeer voor reparatie waardoor de communicatie direct soepel verliep.
J 'T HARDE 04-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Kan niet beter, vol blijven houden Ieder in het bedrijf is kundig op zijn eigen vakgebied, klantvriendelijkheid staat bovenaan . Oplossing wordt altijd gecreëerd. Met een vriendelijke groet Jan vd Berg
Alex Babberich 04-06-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Fijne ervaring gaf meteen vertrouwen Bedrijf dat je een vertrouwd gevoel gaf.
K. NUNSPEET 03-06-2020
10 ja, ik beveel dit aan
***** *****
Jan 't Harde 27-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Super tevreden met de auto, ik ben er erg blij mee. Contact met Gerrit was zeer plezierig. De auto was na de aankoop binnen een week al klaar. Netjes afgeleverd. Tot nu toe alleen een lekje in een van de banden. Netjes onder garantie gerepareerd.
Arjan Doornspijk 26-05-2020
8 ja, ik beveel dit aan
vriendelijk en doen wat wordt toegezegd. Wij zijn vriendelijk en correct geholpen volgens de afspraken.nette in ruil prijs. Enigste min punt vonden wij de aflevering van de auto was niet echt netjes gepoetst en was op sommige plekken niet schoon. had voor de aflevering iets meer aandacht aan besteed moeten worden.
Edwin Rupp Beuningen Gld 26-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
helemaal blij goede service alles netjes geregeld
Michel Demeulier Hulst 16-05-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goede, eerlijke informatie en gemoedelijk Het bedrijf geeft een professionele indruk en zijn klantvriendelijk. Nemen ook de tijd voor auto's met een kleinere prijs. Ze komen afspraken na. Tot nu toe geen ervaring met garantie afspraken. Ook hier maak ik me niet direct zorgen over.
Werner Apeldoorn 06-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Erg klantvriendelijke behandeling. Wij zijn al een tijd klant van autobedrijf Wijnne en zijn zeer tevreden over de coulante houding van dit bedrijf. Onze auto had een probleem met een verklikker lichtje, motorstoring. Ik kon gelijk komen voor de diagnose. De deskundige monteur loste het probleem op. De kosten zijn met coulance afgedaan.
Laurens Doetinchem 06-05-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer netjes geholpen daar deze garage Paar kleine dingetjes aan de auto verholpen Dat goed gemaakt is en binnen de garantie viel.
Bert Bussum 06-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer goede ervaring Aardige behulpzame verkoper Nette showroom Goede zaken kunnen doen , zeer tevreden Ook naderhand keurige afhandeling
Frans Twello 02-05-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prettig zaken doen met dit bedrijf Vriendelijke benadering heldere en duidelijke informatie, goede aflever service.
P.J. NIJMEGEN 02-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goede service Goede oplossing voor het probleem.
Martijn van Haren NIJMEGEN 01-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Altijd gezellig met Anneke Top service.
P.J. ELBURG 01-05-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goede service met aandacht Bij Autobedrijf Wijnne denken ze met je mee, en geven goede service. Na de bandenwissel en kleine beurt kreeg ik mijn auto glimmend gewassen weer terug :-) Ze krijgen van mij een dikke 10!
F. MEPPEL 30-04-2020
8 , ik beveel dit aan
De service en afhandeling van het probleem was prima Auto is thuis opgehaald en de volgende dag weer netjes afgeleverd. Het probleem moest bij een extern bedrijf verholpen worden. Dit is ook gebeurt en alles werkt nu prima.
Halbe van der Veen ELBURG 30-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Sfeervolle bejegening en adequate afhandeling zaken. Mede door de prachtige inrichting was het ondanks de corona-maatregelen een prettige ontvangst en verblijf. Voortvarende afhandeling materiele zaken en waardering in positieve houding van klant: Wie goed doet, goed ontmoet.
Sjaak Huissen 29-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Heel goed Goed bedrijf op basis van eerlijkheid
Jan en Anne Groesbeek 27-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Top, Erik is duidelijk Het was een bijzonder traject door corona, nuchtere Erik is dan een baken van rust, heerlijk.
J Bosch-Berghorst 25-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima Had niet anders verwacht.
Hans Harderwijk 24-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Betrokken en betrouwbaar Nemen alle tijd voor je. Faire prijzen, ook op de inruil. Kwamen alle afspraken na. Vanaf begin fijn gevoel. Zeker aan te bevelen!
H.J.Klopman APELDOORN 22-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed Zijn vriendelijk en behulpzaam
Julien Haarlem 18-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Perfecte Service & Prijs Geweldig bedrijf, snel, goede communicatie en scherp geprijsd! Ik kom uit Haarlem en rij er graag 120 km voor omdat ze laten zien dat ze passie hebben voor hun vak! Simpel klein voorbeeld maar typerend. Mijn luchtventiel dopjes waren eraf gestolen...bij onderhoud vervangen en ze merken het niet eens op. No nonsense en geen gedoe. Wij brengen voortaan 2 BMW’s bij hen in onderhoud. Dank! Julien
G.J. ZWOLLE 18-04-2020
8 , ik beveel dit aan
Nette behandeling Keurig uitvoering van mijn wensen alsmede fijne ontspannende zit in wachtkamer.
Marinus 'T HARDE 17-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
bijzonder tevreden mijn kennismaking met Autobedrijf Wijnne was bijzonder plezierig. transparant en netjes overlegd welke zaken al dan niet aangepakt zouden worden en de rekening viel mee en de auto was schoon!!!
F.M.P. DRONTEN 17-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Winter- / zomerbanden wissel prima conform afspraak Prima bedrijf waar ze doen wat ze beloven.
H. KAMPEN 17-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen Winterbanden omwisselen voor de zomerexemplaren. Prima afgehandeld
Jack Erdkamp 16-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Uitstekende service Ben al jaren klant bij autobedrijf Wijnne en na 225.000 km was mijn volkswagen toch toe aan een nieuwe distributieketting. Na goed overleg tot een prijsafspraak gekomen en de reparatie laten uitvoeren. Kreeg de auto keurig gewassen weer terug.
W.P.J. NIJMEGEN 16-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijke behandeling Altijd prettig om er te komen
jack Elburg 16-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekende service Ben al jaren klant bij autobedrijf Wijnne en na 225.000 km was mijn volkswagen toch toe aan een nieuwe distributieketting. Na goed overleg tot een prijsafspraak gekomen en de reparatie laten uitvoeren. Kreeg de auto keurig gewassen weer terug.
H. NIJMEGEN 15-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijke ontvangst duidelijke informatie vooraf.
Maria Haarlem 14-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service Contact is makkelijk te leggen - goed bereikbaar, en als er problemen zijn dan worden ze binnen no time goed voor je opgelost.
C.R.M. NIJMEGEN 10-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
zoals vanouds altijd goed ondanks corona zoals altijd weer vlot en vakkundig!
Dinie YwemaMeffert Nijmegen 10-04-2020
3 , ik beveel dit aan
nalatig Toen we de volgende dag gingen rijden,gelukkig niet op de snelweg, bleek van het linker voorwiel 3 en van het rechter voorwiel 2 moeren los te zitten.We proberen er maar niet aan te denken,als we bij Neerbosch de snelweg waren opgegaan.
Frank NIJMEGEN 09-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Perfecte service! Makkelijk op korte termijn afspraak kunnen maken. Reparatie is goed uitgevoerd. Prijs viel mee.
Niek Dieren 09-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima Bij de aanschaf van mijn auto verliepen alle contacten naar volle tevredenheid. En dat heb ik al eens anders meegemaakt! Kortom, een ervaring waar ik met plezier op terugkijk.
E. ELBURG 08-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed Goed contact.
A.H. Peters Dieren 08-04-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Prima bandenwissel Prima bandenwissel
H.J.Klopman Apeldoorn 08-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Ontvangs en afhandeling is goed Een klein maar erg vriendelijke bedrijf Ontvangs is vriendelijke Service is tot nu toe erg goed maar heb hem pas bijna 1 week Zou ik dit bedrijf aanraden? Jazeker
A.M. IJSSELMUIDEN 08-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed, snel en betrouwbaar Na de aanschaf van mijn auto die nog geen 3.000 had gekost, bleek de dynamo stuk. Ondanks dat auto's van dat bedrag normaal gesproken niet onder de garantie vallen, werd het euvel in goed overleg verholpen.
Kees Westdorpe 07-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer vriendelijk en goede service. Zeer vriendelijk en komen afspraken na. Heel erg tevreden
B v der Velde  OLDEBROEK 02-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen vlotte service Snelle en goede service
J.G. ELBURG 02-04-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed gedaan wat is afgesproken Tevreden
C.J Grimme Biddinghuizen 02-04-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Wij vinden garage Wijnne heel goed!!! ze verdienen een dikke 9 !!!
J van Doorn  'T HARDE 01-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf Een hele fijne garage met goede service
H. NUNSPEET 01-04-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Prima Kleine beurt en Airco bijgevuld. Alleen jammer dat ze ( doen ze altijd ) de auto niet gewassen hebben. ik maakte er een grapje over, maar het blijkt alleen bij een grote beurt te zijn, anders kan het niet uit. Nou, ik vond het bedrag van de rekening wel zo hoog dat wat mij betreft de auto wel even gewassen had kunnen worden. Maar verder prima bedrijf dat ik iedereen zou willen aanraden.
 JW CULEMBORG 01-04-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top Top
E Slot Blom Lelystad 31-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service! Omdat mijn auto tot drie keer toe verborgen lekkage vertoonde, werd er steeds gratis gezocht naar een oplossing .hopelijk is het bij de laatste keer opgelost!
Anna Nijmegen 31-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Goed geholpen voor een betaalbare prijs! Goed geholpen. Er werd rekening gehouden met het feit dat ik een student ben. Altijd fijn dat ze het bedrag hoger schatten en het achteraf mee blijft te vallen.
Judith Dieren 30-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Altijd goede service Deze keer kwam ik alleen voor de bandenwissel. Koffie en krantje voor mevrouw en wachten tot de bandenwissel was gedaan. Binnen een uur was alles gereed en kon ik naar het werk. Prima geregeld.
Harrie Druten 22-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Heel tevreden Wij zijn heel tevreden met onze aankoop Vriendelijk geholpen Goede inruilprijs Wat moet je nog meer
Anton Kampen 18-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Alles goed geregeld Laat al een paar jaar de reparatie, apk keuring hier doen. Ook een lampje van 80 cent wordt naar waarheid berekend zoals het hoort. Dus een top garage.
Bas Nijmegen 17-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Betrouwbare service Kon mijn auto in de ochtend brengen. Omdat er geen leenauto kon ik een andere auto meekrijgen. Eigen auto was ruim voor de afgesproken tijd weer gereed. Ben erg tevreden over de vriendelijke en betrouwbare service bij Autobedrijf Wijnne
Remco Houterman Nijmegen 16-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top Goede service en duidelijke communicatie.
Geurt Nunspeet 16-03-2020
7 ja, ik beveel dit aan
is goed maar kan nog iets beter Klachten heb ik niet maar, het volgende wil jullie wel mededelen .mijn broer heeft bij de garage in EDE zijn auto laten keuren en een kleine beurt, en tot zijn verbazing was zijne auto van binnen netjes gezogen ook de ruiten waren gedaan dat vind ik een goede service zonder extra kosten
jg Dieren 16-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Heel goed klant vriendelijk ,behulpzaam
Letty NIJMEGEN 12-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede uitleg van wat er gebeurd word goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurd
JanDaan Noest Nijmegen 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Volkomen goed, zoals al altijd bijna dertig jaar. zie de hierboven geschreven regel
Marin Heveadorp 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijk & vakkundig Kom hier al jaren, niks te klagen.
W.G. Nijmegen 11-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
snel en adequaat Vriendelijk en u denkt mee om het niet te duur te laten worden
Jos Nijmegen 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
prima zaak Je wordt vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan De service is heel goed
Ron Wijchen 11-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
👍👍 Goed en vlot en deskundig geholpen.
Conno Elburg 10-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Deskundig en snel geholpen Alle mankementen snel en deskundig verholpen op een professionele en klantvriendelijk wijze.
Jesper Apeldoorn 05-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Service met hoofdletter S Recent hebben wij na een korte en eerlijke onderhandeling een mooie Mini Cooper bij Autobedrijf Wijnne gekocht. Een week na aflevering was er een klein probleempje, dit is vlot en vakkundig opgelost. Wij raden Autobedrijf Wijnne dan ook van harte aan!
Bert Deventer 05-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
zeer vriendelijk ontvangen Bij het binnen komen zeer vriendelijk ontvangen en een goed gesprek gehad met de medewerkers. Zeer goed geholpen en duidelijke uitleg gehad van de medewerker. het bedrijf word door mij zeker aanbevolen in onze vriendenkring.
Dinie Leuvenheim 03-03-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Goed en keurig geholpen. Helemaal goed .
Henk Eerbeek 03-03-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prettige en adequate behandeling. Een vlotte afhandeling van de koop van mijn auto. Persoonlijke benadering werd als positief ervaren.
J.M. (Han) Bosz Laag-Soeren 03-03-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Ik ben over de aankoop uitermate tevreden. Met veel plezier heb ik de eerste kilometers gereden en ik heb de overtuiging, dat we een goede koop hebben gedaan. Over de contacten met Erik over de aankoop ben ik tevreden; deskundig en begripvol. Een klein minnetje is bij de aflevering 'de uitleg over de auto'. Daar was te weinig tijd voor en ging dus een beetje te vlug. Gelukkig woon ik dichtbij en kan ik gemakkelijk bij jullie langs komen. De laagdrempeligheid van jullie bedrijf waardeer ik zeer! Dus als ik nog vragen heb, ik kan altijd bij jullie terecht. Houden zo!
Eduardo ‘t Gooi 29-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Mooie deal Mooi familiebedrijf met een heerlijk gemoedelijke sfeer. Constant vernieuwende collectie jonge auto’s. Uitstekende deal kunnen doen tov de merkdealers in hun “glazen paleizen” in de Randstad. Bij dit bedrijf ben je geen nummer 👍
Gerard Nell Klazienaveen 27-02-2020
5 , ik beveel dit aan
De auto ben ik wel tevreden mee We hebben onderhandeld met Kevin De offerte was 17935,00 euro toebetalen Kevin belde over de prijs , ik wilde 17500. geven Kevin zij dat ik heel slecht te verstaan was , hij bood aan voor 17750.00 , ik zij voor 17500. ,maar om dat Kevin alsmaar zij dat ik slecht te verstaan was. begreep ik dat 17500. de prijs was. Ik vind zelf dat het oortje wat Kevin heel de dag in zijn oor heeft de boosdoener is . en niet goed werkt . Dus we gingen het contract teken . bij aankomst verbaasde ik me over de prijs , (achteraf het ik direct weg moeten gaan) ik dacht het zal wel aan mij liggen , dus het werd 17750.00 euro Met de vraag aan Kevin of er een reserve wiel bij kon . Kevin zij ik zal wel kijken we hebben genoeg wielen , dus oké ik blij Bij aflevering was er geen reserve wiel , dus weer een domper. Kevin heeft het een en ander uit gelegd van de auto. ik denk maak het niet te lang want ik zoek het zelf wel uit. ben helemaal klaar met jou
jan Rutten dieren 26-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Als nieuweling ben ik wel tevreden De verrichtingen en vernieuwingen naar behoren verricht .
Leo Vlaardingen 25-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Perfect geholpen en afgehandelt Afspraak 100% nagekomen Auto netjes gepoetst stond klaar voor proefrit als afgesproken. Vriendelijke ontvangst en afhandeling inruil van vorige auto. Lijkt op 'ouderwetse' service zoals we dat vroeger in de Randstad hadden. Geen klachten.
Willem Vitadamo Almelo 21-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Super, ze doen wat ze zeggen Geen minpunten service top
Stella Amersfoort 20-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Top! Toppers zijn het.
Geertje Kramer AMSTERDAM 19-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Het is een zeer klantvriendelijk gericht bedrijf Vanaf binnenkomst zijn we uitstekend geholpen. Prima inruilbedrag voor de Ford Mondeo ontvangen en de Peugeot 308 was ook scherp geprijsd. De gehele afhandeling verliep prettig.
jan Eerbeek 18-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
goed goed
Arie v Essen LOENEN GLD 18-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Erg positief Afspraak was snel gemaakt, leenauto geen probleem en kwaliteit hoog in het vaandel, prima!
Harry Dieren 18-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Afspraak keurig na gekomen met billijke prijs Beurt zonder al te veel verrassingen, niet anders dan was afgesproken.
Adwin Nunspeet 18-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima en snel geholpen Auto gebracht voor een grote beurt. Netjes en snel geholpen.
Margreet Nijmegen 18-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer tevreden! Werd vriendelijk ontvangen!
Inge de Heer Nijmegen 18-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Weer heel goed ! Goede en snelle diagnose. Veel onderdelen aan de remmen vervangen, en toch geen hoge rekening. Erg blij mee.
Arie Dieren 18-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Deskundig en betrouwbaar Deskundig en betrouwbaar.
Paul Wijnen 16-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Vlotte en goede afhandeling Betrouwbaar en kundig autobedrijf, vriendelijk in de omgang
Taco Sysling \'T Harde 13-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Na een kleine beschadiging van een lichtmetalen wiel is dit keurig hersteld, en bij het ophalen de gehele auto gepoetst van binnen en buiten! Nies meer van te zien en auto weer als nieuw! Top!
Gert Elburg 13-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima bedrijf met goede service. Deurrubber vervangen. Prima en snel uitgevoerd.
Jan Oosterbeek 12-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Deskundig, vriendelijk, maar niet gericht op een klant die de weg niet kent in al die knoppen... Er zitten, voor mij althans, veel meer snufjes in deze auto dan ik nodig vind. In die grabbelton vind ik nu net niet wat ik wel nodig heb: hoe kan ik de lichtsterkte op het paneel lager krijgen, hoe krijg ik de dagteller op 0 , die ruitenwissers, voor en achter vind ik niet snel als het buiten donker is...Jan Mol
Frans Nijmegen 12-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
Gewldig geholpen Mijn ervaring is zoals altijd super goed
Gerrit Wezep 12-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
Prima garage Auto wordt prima gerepareerd en goede service verleent
Fam. R. Millingen aan de Rijn 11-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
Prima en zeer prettig en goed geholpen. Wij kochten hier 2 auto’s in twee weken. Wij zijn zeer tevreden over de aankopen en de afhandeling van deze aankopen.
Linda ‘t Harde 11-02-2020
7 ja, ik beveel dit aan
Zoals altijd weer keurig gemaakt. Mijn auto is weer keurig gemaakt en kreeg een mooie leenauto mee. Helaas bij het ophalen en betalen pakte ze de telefoon op en ging iemand telefonisch helpen, dit terwijl ik nog niet klaar was. Voelde mij een beetje aan de kant geschoven... Erg jammer..
W. Hoek Dieren 10-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen heel klantvriendelijk, perfect geholpen
Freek Bobeldijk Ellecom 10-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
I van der Krieke Amsterdam 10-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Uitstekende service en vriendelijke mensen
E Scholten Arendsen Dieren 10-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede ervaring alles volgens afspraak.
Frans Piekstra Dronten 09-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vertrouwde en betrouwbare garage. \r\n
Taco Sysling \'T Harde 09-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Na een kleine beschadiging van een lichtmetalen wiel is dit keurig hersteld, en bij het ophalen de gehele auto gepoetst van binnen en buiten! Nies meer van te zien en auto weer als nieuw! Top!
Paul L. smissaert Nijmegen-oosterhout 08-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
j bonhof nunspeet 08-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld vlot geholpen goede uitleg
jan rietveld nijkerk 07-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goed bedrijf je word plezierig geholpen bij aanschaf auto en komen afspraken na .\r\nhet is vierde auto die ik bij wijnne gekocht heb met volle tevredenheid.
anoniem 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Rien Hup \'t Harde 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede service voor een prima prijs
Rowan van der Zande Elspeet 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Hele nette occasion gekocht.
Humpfrij Erkens Nijmegen 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Zeer goede ervaring
Willy Roesink Nijmegen 07-02-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Hallo mensen het bedrijf en de service is prima enige minpuntje is dat we gebeld zouden worden als de auto klaar was dat is niet gebeurd dus zijn rond kwart voor vijf zelf maar naar jullie toe gekomen verder niks aan te merken gr Willy Roesink
anoniem 05-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
jr kerkmeijer dieren 04-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goed
Theo Pelgrim Brummen 04-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Heel goed
Esther van Cleef Arnhem 04-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Mooi en fijn bedrijf met vriendelijke mensen.\r\nIk heb voor het eerst een auto gekocht en ben erg tevreden over de gedane zaken met dit bedrijf!
Lyanne VELDHUIS Dieren 04-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Super fijne garage. Aankoop ging vlot. En nu met het vervangen van een distributie riem ging ook prettig.
anoniem 03-02-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
Kees Besse Malden 02-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Altijd prima service en klantgerichtheid
Paul van Nus Elst Gld 01-02-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Zoals altijd de afgelopen Jaren, weer perfect, zeer klant vriendelijk en duidelijk met uitleg van de servicebeurt etc. !!!!
cor fokkens Enschede 30-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Heb een Nissan Qashqai gekocht en ben heel erg tevreden over de aflevering van deze auto en hij rijdt bijzonder goed.
Ans Brom Eerbeek 29-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Wij zijn tevreden.
Han Bosz Laag- Soeren 28-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Ik ben gewoon tevreden!
Ger-Jan Smits \'s-Hertogenbosch 28-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
anoniem 28-01-2020
7 ja, ik beveel dit aan
voldoende, een redelijke ervaring
Truus van Arkel VLEUTEN 28-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Eline Duiven 27-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Begin januari heb ik mijn 3e bijna nieuwe auto van Wijnne gekocht. Deze keer een Opel Crosslander X. Erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Garage Wijnne. De accu in mijn inruilauto ging net een paar dagen voor ik de nieuwe auto kreeg kapot en werd zonder kosten vervangen. De volgende auto wordt waarschijnlijk een elektrische auto. Hopelijk is het tegen die tijd ook mogelijk om bij Wijnne één te vinden?
Jeroen Jurrius Eerbeek 22-01-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
Harry Peters 20-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Lis Nijmegen 17-01-2020
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen
B. Bos Bolderik 42 Elburg 16-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede ervaringen, inmiddels de 4de auto gekocht
Gerrit Willem Magre Elburg 16-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Een geweldige auto ,ligt goed op de weg zit heerlijk goede stoelen en keurig afgeleverd .\r\nKort maar krachtig fijne BMW ik hoop er een paar jaar probleem loos mee te sturen
Peter Schumbera Beuningen 16-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Wellicht handig om bij aflevering een paar dagen van de te voren de afspraak te bevestigen en de mensen op een aantal punten te attenderen: meebrengen kenteken papieren; verzekering regelen;financiën regelen. Ik was ( is mij nog nooit overkomen) bijv. de verzekering vergeten te regelen. Verder zou een kleine attentie ook leuk zijn in de vorm van doosje bonbons of zo. Hoeven geen boeketten te zijn van 25€. Is net even de kers op de taart. Net zoals misschien toch gewone kopjes en een koekje bij de koffie. . Ik snap dat kwaliteiten kennis van zaken voorop staan, maar dit zijn dan de kleinigheidjes die toch net even een ander gevoel geven.
Merijn Braam Beuningen 14-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima service\r\nKomen de afspraken altijd na.\r\nKlantvriendelijke benadering.
Tonnie Toonen Nijmegen 14-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Dat is goed.
Dennis Van den heuvel Nijmegen 13-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Gerdie Neijenhuyzen Nijmegen 13-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede ervaring met dit bedrijf. Wordt altijd netjes te woord gestaan, vriendelijke personeel en afspraken worden nagekomen.
herman h. timmer laag-soeren 06-01-2020
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld klantgericht en vriendelijk.\r\nprofessionele aanpak en afhandeling
jan rutten dieren 06-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Ben wel tevreden
M. De Witte Emmeloord 03-01-2020
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Afgelopen november na een korte zoektocht bij Autobedrijf Wijnne terecht gekomen om een Opel Karl te bekijken. Goed geholpen, daardoor ook besloten om de Karl te kopen. Vlotte afhandeling met externe lease maatschappij en daardoor stond Karl al binnen 2 weken bij mij thuis. Eerste 500 km nu erop hebben zitten met Karl en nog steeds erg blij zijn met mijn nieuwe autootje!
PWH Verbeet Berg en Dal 30-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vriendelijke benadering en deskundig
Leon Roumen Nijmegen 28-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima
Lambertus Miggelbrink ELST GLD 27-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Correcte afhandeling van de afspraak
Harry Zwart Westerhaar 24-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Ik koop al meer dan 25 jaar mijn gebruikte auto tot volle tevredenheid bij dit familiebedrijf. Geen enkele behoefte hiervan in de toekomst af te wijken. Alle deskundigheid aanwezig, scherpe prijzen en goede service; wat wenst een mens nog meer.
A.M. Wagenaar AMSTERDAM 23-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Ik heb een Volkswagen Golf gekocht bij autobedrijf Wijnne tegen een uitstekende prijs.\r\nIk rijd er nu een maand in en ben heel tevreden.
Theo Profijt Nijmegen 19-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima service. Duidelijk verwachtingsmanagement. Meedenkend.
L. van Duijnhoven Nijmegen 18-12-2019
3 , ik beveel dit aan
zeer slecht, onaanvaardbaar Afspraken worden niet na gekomen, slechte communicatie. Je wordt beschuldigd van andere problemen doorgeven. \r\nUiteindelijk wel kosten gemaakt, maar auto niet gerepareerd.
Reactie Wijnne: Beste mevrouw, ik heb u al proberen te bellen en kom graag in contact met u. U was gestrand en de ANWB had gezegd dat de dynamo kapot was. Wij waren 1.5 week volgeboekt, maar omdat u niet meer kon rijden hebben we plek voor uw auto gemaakt. De dynamo was volgelopen met olie en deze hebben wij gereviseerd. Daarnaast hebben we de motor schoongemaakt om de lekkage op te sporen. Na een paar uur warm draaien hier bij ons, werd deze niet zichtbaar. Ik heb met u afgesproken dat u een paar weken zou rijden om dan nogmaals langs te rijden om te zien of de lekkage nu wel zichtbaar is. We raden u dit aan om nog te doen, anders heeft u wederom hetzelfde probleem. Dat de auto nog niet volledig gerepareerd is, is bij u en ons dus bekend. We vinden het niet meer dan terecht dat we voor het geleverde werk betaald krijgen dus snappen niet zo goed waarom u verwacht dit niet te hoeven betalen? Als er andere zaken zijn die ik hier niet besproken heb dan horen wij het graag. Als laatste, wat de slechte communicatie betreft; er was bij mij tijdens ons telefoongesprek inderdaad niet duidelijk welke lampjes er branden of gebrand hadden. Met meerdere problemen in een auto is dat voor ons over de telefoon soms erg lastig. Wij 'beschuldigen' onze klanten echter nooit ergens van. Wat zouden we daar mee gebaat zijn? Maar hopelijk begrijpt u ook dat over de telefoon het lastig is elkaar te begrijpen. Verschillende typen auto's hebben namelijk verschillende lampjes en geven daar weer verschillende betekenissen aan. We kunnen de slechte beoordeling dus eigenlijk niet plaatsen en horen graag rechtstreeks van u welke afspraken wij verder niet nagekomen zijn.
Angelique Clappers Beuningen 18-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
anoniem 18-12-2019
4 , ik beveel dit aan
slechter dan verwacht De auto werd veel te laat opgehaald, afgesproken was om elf uur werkelijke tijd rond half twee. Hierdoor moesten wij thuis wachten. Centreerringen waren kapot, die zijn besteld zonder overleg. bij het afleveren van de auto was de nog goede ring achtergehouden.
Reactie Wijnne: Beste mevrouw, het klopt dat de auto later is opgehaald dan afgesproken. Wij hebben hiervan geleerd en communiceren ruimere tijden. Precieze tijden kunnen wij niet waarmaken omdat er ook heel veel klanten zomaar binnenlopen, helemaal in december. Het is daarvoor te hectisch. Wel bevreemd uw cijfer van prijs/kwaliteit ons. We hebben ons namelijk exact aan de prijsafspraak gehouden voor de APK, winterwielen wissel en voor de onderhoudsbeurt. Als u dat op voorhand te duur vond, waarom maakte u dan toch een afspraak? Wat deskundigheid betreft, bij het demonteren van de zomerwielen zagen wij dat er nog 3 centreerringen van de winterset op de naven van de auto zaten. Deze waren kapot gedrukt. Deze wissel was door uzelf gedaan – zo bleek later. De centreerringen moesten besteld worden en dit doen wij altijd zonder overleg. Monteren doen we slechts ná overleg. Zo houden wij de vaart erin, want lang niet altijd krijgen wij de klant direct aan de telefoon omdat die ook wel eens onbereikbaar is. Als we dan pas gaan bestellen wordt het hele proces vertraagd en hangen onze bruggen vol met auto’s. In uw geval waren deze ringen de dag erna pas leverbaar. Wij waren genoodzaakt de zomerwielen weer terug te plaatsen en de auto te retourneren. Ik heb dit zelf gedaan en met u afgesproken dat u de dag erna langs zou rijden om de winterwielen te laten monteren. Een dag later, laat u ons weten het toch zelf weer de wielen te gaan wisselen. De centreerringen kunnen retour dus geen enkel probleem. We snappen dan alleen niet waarom we dan toch een 4 voor deskundigheid krijgen?
Henk van Putten Elburg 17-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Heb prima ervaringen met dit bedrijf. Prima service, deskundige en vriendelijke medewerkers.
Andrea Kruishaar Harderwijk 17-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Wij hebben al jaren lang een positieve ervaring met uw bedrijf. Vandaar dat wij ook steeds weer terug komen.
derk Appelo Deventer 17-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Zeer goed
Wim Nillesen Nijmegen 17-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Altijd correct afhandeling.
Marin Engelhard Heveadorp 16-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Heb mijn auto hier gekocht en laat ze al het onderhoud doen. Fijne zaak, heb nooit het idee dat er onnodige dingen gedaan worden, altijd in overleg.\r\n
Henk Alkemade Dieren 15-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima geholpen en meegedacht!
Roy van Huffelen Heerde 12-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima
A.H. Peters Dieren 10-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goed afspraken mee te maken
A.H. Peters Dieren 10-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima afspraken mee te maken
Louis Vink DIEREN 10-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede service
Roelof Van der heiden Doesburg 09-12-2019
7 ja, ik beveel dit aan
voldoende, een redelijke ervaring Het zijn vriendelijke mensen. Ze staan voor je klaar.
Felice Snel Doesburg 09-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Zeer gastvrij. Ik kon nog rustig een uurtje daar werken, zelfs toen mn al klaar was. Scheelde mij enorm in tijd. \r\n\r\nOver prijs kwaliteit kan ik echt niet zoveel zeggen want ik weet daar te weinig van.
Jeanne Van OVERBEEK Eerbeek 08-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Heel persoonlijk Je bent hier geen nummer.Omdat ik alleen ben vind ik het fijn dat ze mij kennen.
Ellen Lammers BRUMMEN 05-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld prettige mensen. deskundig.\r\n
Jan Kroes Wezep 03-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Willy Lokhorst tHarde 03-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goede service en bedankt vöor de leenauto
Berend Jan Bruntink Eerbeek 03-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima. Nooit een probleem.
Hans Nooteboom ZUTPHEN 03-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Eerste contact was via de mail en prima. Vriendelijk en behulpzaam ontvangen door de verkopers. Uiteindelijk ook een auto gekocht en deze is prima afgeleverd op 2 kleine minpuntjes na (bandenspanning was niet goed en onderhoudsboekje in het Spaans ipv Nederlands). Maar dat is inmiddels opgelost
Eibert van de Poppe Doornspijk 03-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
H.D van.der.veen Brummen 02-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Is me goed bevallen
Wim Zomer Eerbeek 02-12-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vriendelijk personeel en vakbekwame mensen. Je wordt als klant netjes ontvangen.
Juul Lenselink Brummen 02-12-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Goed
Sjaak Martens Huissen 02-12-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Goed anders zou ik niet terug komen
George Louwerier Rheden 28-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Henk Hofstede Rheden 27-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goede en voldoende service\r\nvriendelijk dank
Annieveldhuis Dieren 27-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Prima
A.H. (Bert) van Dijk Rheden 26-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Vrij goed, vertrouwd, maar één minpuntje: ik moest zelf ontdekken dat er ruitensproeiervloeistof was bijgevuld terwijl dat niet gebeurd was, ik had hem zelf net gevuld.
Henk Hofstede Rheden 26-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld goede en voldoende service\r\nvriendelijk en behulpzaam
anoniem 26-11-2019
8 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld
Frans Ort Dieren 26-11-2019
9 ja, ik beveel dit aan
goede service, goed behandeld Prima service, goede informatie, he4ldere prijsopgaaf. Eén ding: reserve-onderdelen niet op voorraad waardoor een dag vertraging. Gelukkig mochten we de leenauto een dag langer gebruiken!
Geert van der Vos Wijchen 24-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen Zeer goed! Perfecte aflevering van auto en service verlening.
Gerrie Van meegen Nijmegen 22-11-2019
10 ja, ik beveel dit aan
perfect, zeker aan te bevelen